facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kapellskärs Camping

Address: 760 15 Kapellskär
City: Kapellskär
Zip Code: 760 15


Reviews
Fint belägen camping med all service. Modern utrustning, toa, dusch och elanslutningar. Var här med husbil och vandrade i naturreservatet. Jättefina vandringsleder både i skog, jordbrukslandskap och längs kusten. Promenadmöjligheter: Flera fina vandringsleder i direkt anslutning till campingen.
Camping near Kapellskär harbour. Quite expensive 425 krones/night.Tjänst: 2/5
Vet inte jag har inte varit där , säkert bra Rum: 1/5
Alltid så skönt å vara där
Bra ställplats med vatten och el i stolpe special latrin tömning som är hel automatisk Gråvatten tömning som man åker över och tömmer Buss till och från terminalen Och framförallt så trevligt bemötande, har även kiosk varor Trevlig personal
Har campat sedan morsan å farsan börja typ slutet på 60 talet.Jag själv med min familj då jag nu är i 60 års åldern.Har besökt många campingar i Sverige.Räknar in denna på topp 5 av alla jag besökt..Har varit här många gånger å förmodligen lika många till..Mina bästa rekommendationer.
Tyvärr mycket mygg och ingenstans att sitta och äta inomhus. Trevligt bemötande och rent i servicebyggnaderna. Lekplatsen är inte underhållen tyvärr - inte mycket att leka med. Helt okej övernattning i väntan på morgonfärjan.
Stora grönskande ytor för husvagnar. För husbilar finns 4 - 5 godkända tomter, annars är det samma typ av urtråkiga ställplatser som överallt annars!
Bra camping med fina platser för husbil o vagnar. Bra bemötande med trevlig personal. Som bonus finns även Camprcleaner för latrin till husbil o husvagn.
Trevligt med buss till båten, bra att vattnet fanns nära, lätt att tömma toaletten i automaten och gråvatten.
Comment on this business

to add Kapellskärs Camping map to your website;