facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaplans Auktioner

"Kaplans Auktioner är ett auktionshus för smycken, klockor, silver och mode. Här kan du bjuda på auktion varje vecka, få hjälp med värdering och handla föremål direkt i butiken."
Address: Biblioteksgatan 5 , Stockholm 111 46, AB, SE
Phone: +46 8 545 016 00
City: Stockholm
Zip Code: 111 46


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-16:00


related searches: kaplans butik, kaplans auction house, kaplans auction, bukowskis, kaplan se, klock auktion, kaplans klockor, kaplan ring
Similar places near
Abcd Abcd 38 meter Köpte en tröja för 2700kr och när jag kom hem såg jag ett stort hål vid sömmen. Dålig...
Kiehl's Kiehl's 55 meter
PK Huset PK Huset 235 meter Var bara inne i en butik, men stället i övrigt andas kvalitet rakt igenom.
Vita Frisör Vita Frisör 241 meter
Antikmagasinet - Lampverkstad Antikmagasinet - Lampverkstad 311 meter Stilfull belysning av hög kvalitet och kunnigt bemötande!
Willy Ohlsson Eftr Willy Ohlsson Eftr 354 meter Husmanskosten för take away är Sveriges bästa. 120 kr men underbart gott vad du än vä...
Anderssons Eftr. Anderssons Eftr. 412 meter ....i särklass "gåsmiddagen" vi sent ska glömma....helt gudomliga smaker......
F-concept F-concept 452 meter
G.A.D. G.A.D. 511 meter 3 stjärnor bara för det fina hantverket och fina mottagandet i butiken. Servicen efte...
Engla Kliniken Hud och Skönhetsvård Engla Kliniken Hud och Skönhetsvård 610 meter Översatt av Google som samtal Original like call
The Body Shop The Body Shop 648 meter
Heads, Hair And Makeup, T. Gromell Heads, Hair And Makeup, T. Gromell 659 meter Topp-frisörer i en trevlig miljö.
Ecoist Ecoist 664 meter Trevlig service men avokadosalladen är supertråkig tyvärr. Rivna morötter och kål, sk...
Melin's Sjukvårdsbutik Melin's Sjukvårdsbutik 770 meter Var där kl 10 när de skulle öppna, men damen som kom säger att de öppnar kl 11. &quo...
ICA Nära Humlegården ICA Nära Humlegården 867 meter Trevlig personal. Men, GBG R. fanns ej...
Östermalms Glasmästeri Östermalms Glasmästeri 901 meter Snabb, trevlig och proffsigt service!
Taj Mahal Livs Taj Mahal Livs 919 meter Mångårig butik som har sånt som annars kan vara svårt att hitta.
Qvi SI Cosmeceutical Skincare Qvi SI Cosmeceutical Skincare 1 km De är super bra speciellt Ida. Ett 5 tjärna betyg till henne.
Reviews
Världens bästa kundservice. Kan inte annat än rekommendera eftersom de är så himla kunniga. En urmakare jag hade gått till sade att min klocka var en kopia. Var därför hos de för att få detta kontrollerat. Klockan var som tur var äkta.
Vi på Rolands Antikinvest i Munkedal har tidigare lämnat in saker som Kaplans experter kan så mycket om. Jag var där den 18/12 och lämnade in sådant som vi ej säljer i vår butik. Vi fick ett sådant otroligt proffsigt och trevligt mottagande och efter ha jämfört med flera andra auktionsfirmor både inhemska och utländska så var detta den första auktionsfirman som fick full pott av mig. Detta var i särklass den bästa auktionsfirman. Jag förstår att efter ha läst en del dåliga betyg vilket för mig visar att ingen är perfekt men det finns alltid en förklaring. Lycka till i framtiden och vi kommer fortsätta att lämna in för min make fick tala med tre experter innan och jag är lite skeptisk men nu åkte jag från Stockholm med sprudlande glädje då min make som jag är anställd hos hade ett sådant gott omdöme. God Jul Pernilla Jarl
Köpte förlovningsring idag och fick toppenbemötande och service! :
Mycket trevlig personal och trevligt läge.
Köpte en klocka här som det visade sig inte alls vara var den som de utgav sig för att den var. Det visade sig då att de inte alls undersöker och värderar de klockor de säljer. De tom erkände själva att de inte undersöker själva, utan de uppger det som deras leverantör påstår gäller för ett objekt. Kommer aldrig att gå tillbaka hit.
Mycket bra service och lyhörd personal. Köper du smycken här så registreras ditt köp så uppgifterna finns kvar ifall du behöver det i tex försäkringsärenden. Det känns väldigt tryggt. Men tänk på att det tillkommer 20% i provisionsavgift när du köper på auktion.
Här finns alltid något som faller mig i smaken. Förmodligen Sveriges bästa second hand vad gäller exlusiva smycken och desigervaror. Dock väldigt dåligt med Rolex. Antar handlare är där och köper så snabbt som de bara kan.
Alltid trevligt bemötande och svarar även snabbt på melj. Mycket nöjd. Dock lite hög provision med tanke på slag avgiften på 50 kronor. Annars Stockholm bästa utbud av vackra saker.
Trevligt bemötande och bra utbud. Dock, vill jag ha smycket putsat med duk så ska det INTE ifrågasättas utav personalen vilket sedan leder till en diskussion kring smyckets utseende och kundens intentioner kring frågan. Onödigt.
Ett auktion hus som inte har ansvar för föremål de säljer. Full fokus på provinsion. Sälj och köpa via Zeitauktion, Bukowskis istället.
Comment on this business

to add Kaplans Auktioner map to your website;