facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kapten Bille's

"2023-09-16 Öppnade Kapten Bille´s upp i ny regi av Familjen Sigurdsson.Vi välkomnar er till en härlig atmosfär med en levande meny där vår mat lagas från grunden.Affärsidé:Kapten Billes ska vara det naturliga stoppet vare sig du reser på vackra Göta Kanal, åker bilcyklar eller promenerar. Hos Kapten Billes kan du avnjuta en god bit mat, konferens medföretaget eller varför inte minigolf och sommarspel som avslutas med en god glass.På Kapten Billes arbetar vi med stort tänk på hållbarhet där vi värnar om naturens miljö.Varmt välkomna till oss!"
Address: Slussv. , Norsholm 610 21, E, SE
Phone: +46 11 545 50
City: Norsholm
Zip Code: 610 21



related searches: kapten billes, kapten billes norsholm
Reviews
En pärla vid Götakanal. Ställplatser finns, ring och se om det finns plats. Gudomlig mat som stjärnkocken Leon Ek står för. Mysigt vandrarhem vid en idyllisk plats. Har ni inte varit här så har ni ett resmål att åka till.
Jag var där för att äta vi var ett sällskap på 5 personer. De frågade oss om vi var ett sällskap. Maten kom in och alla fick sin mat samtidigt. Snabbt proffsigt bemötande kommer tillbaka. Kan varmt rekommendera denna restaurang till andra.
Bra boende, Lite för lyhört, men har man lugna trevliga grannar och det får man så det gör inget . Här tar nya ägare över i September 2023 så det kommer att byggas om och renoveras, man tänker också satsa på mer golf/bangolf. Nästa år får någon skriva en ny recension. Aktiviteter i närheten: Att titta på slussning och båtar i göta-kanal är populärt Här korsar båtarna en av Sveriges viktigaste järnväg stambanan och det är extra spännande Alla trafikslag på liten yta Mat och dryck: Här är en restaurang med rätt läge, många rätter och rättigheter
Edit 2023-11-01 De serverar lunch numera, 109:- riktigt bra pris. Edit 20230816 I ny regi from idag. Ny inredning, ny trevlig personal och ny meny! Funkar. Jättetrevligt beläget precis bredvid Göta Kanal. Jag testade deras oxpytt med stekt ägg ej vändstekt sallad och rödbetor givetvis, de tog 99:- en solig lördag i början av juni, med en Mariestad - nöjd. Båtar, bilar, cyklar, flygplan och tåg passerar regelbundet, jag gillar liv & rörelse. Njutsikten är obetalbar. Mycket folk i glassluckan. Promenadmöjligheter: Goda förutsättningar utefter Göta Kanal. Mat och dryck: Prisvärt.
Åt lunch där idag20/9-2023, första lunchen med nya ägarna. Gott och vällagat. Detta bådar gott
Mysigt vandrarhem i mycket lugn, vacker och harmonisk miljö. Båthamn vid Göta Kanal, café och restaurang, närliggande sluss med café. Ica-butik och pizzeria nästgårds.Rum: 5/5
Supertrevligt ställe. Bra service, fiket/restaurangen har det man behöver. Rummen var rena och fräscha. Sköna sängar. Kapten Billes ligger ju precis bredvid Göta kanal och att ta en rast, en öl och något att äta i solen är toppen. Väl värt ett besök.
Bastun är riktigt nice det kan jag gå i god för och läget är bra på faciliteterna. Grekiska ostpajen och såsen på restaurangen var typ helt smaklös enligt mig, torftig sallad och pajen kändes prefabricerad.Tjänst: 3/5
Fint läge men tyvärr behöver mini - golfbanan en uppfräschningRum: 5/5
Comment on this business

to add Kapten Bille's map to your website;