facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaptenkrok.se

Kaptenkrok.se

About

Vi startade vår bana år 2000 på Hisingen, Göteborg. Vi köper, säljer och byter allt inom TVspel, film, musik, böcker mm. Specialinriktade på RETRO!

Story

Öppettider Lagershop Hyssna

Måndag-Fredag : Efter ök 09-18 (ring/maila)
Lördag- Efter ök 11-15 (ring/maila)
Söndag- Stängt

I vår butik kan du byta, sälja och köpa spel, film, musik mm. Vi får in nya varor dagligen så det kan vara bra att kika in lite då och då.

Egen Verkstad

Vi har sedan lång tid tillbaka egen serviceverkstad och vi kan laga det mesta inom Tvspel. Vi kan också reparera dina skivor som blivit repiga. Vi chippar de flesta konsoler och säljer flashkort till Nintendo DS. Undrar du något? Tveka inte att fråga!

Vi är specialister på Nintendo NES, Super Nintendo, Game Boy, Sega Mega Drive, Atari, Commodore 64/128, Game & Watch mm

Vi har även ett mycket stort sortiment av Film, det är många som regelbundet byter in sina gamla filmer hos oss vilket gör att vårt filmsortiment snurrar friskt. Gillar du att sitta bänkad i TV soffan framför en bunt actionrullar är Kaptenkrok.se stället du bör besöka! Passa på att rensa ur din egen samling och ta med dig det du inte vill ha så kanske du inte ens behöver röra plånboken under ditt besök hos oss och ändå få med dig nya saker hem...

Välkommen till oss!



"Näthandel sedan 2001. Vår fysiska butik stängde för ett antal år sen och nu driver vi enbart näthandel. Kontakt sker via mail, chat eller vår Facebook sida."
Address: Lockövägen 1, 51168 Hyssna
Phone: 0320-38020
City: Hyssna
Zip Code: 51168



related searches: Kaptenkrok se hyssna ps4, Retrospelbutiken, Gamesplace, RetroDungeon, Nostalgibutiken, Spelochsånt, Kvarnvideo, Gameretro
Reviews
Paketet kom bort förra året då jag beställde. Dom hörde av sig åtminstone, och sa att det berodde på Posten. Det är 2a paketet dock som kommit bort, såg jag beställt en gång tidigare också. Har fått ett paket av dom förr dock, men 2 spel som kommit bort. Låter tveksamt.
Jag har köpt spel 50 st mån sen 2011 2022 hoss 4 lev krok bla längsta lev.han skickar ca 1 gg i veckan allbeställning men 50%billigare och aldrig fått ett beg som ej fungerar så har dy brottom 1 till 3 dagar då kanske du ska fyndera men vill du ha 2 neg spel för samma pris?har tålamod ge honom en chans aldrig besviken och hann är ej jätte stor som tex retrobutik.men ändå har han stora fynd
Vilseledande lagerstatus på varorna. Blir minus
Gjorde en beställning tisdag kväll, fick mitt paket fredag förmiddag. Skickades i en bra kartong med rätt mängd emballage.
VARNING! Handla inte här!!! Beställt begagnat Wii-spel har inte levererats. De svarar inte på telefon eller mail!!! Fakturan på 149 kr är nu uppe i 380 kr och har gått till inkasso under tiden jag sökt dem.
VARNING!! HANDLA INTE AV DOM!! Beställde grejer i januari som efter 2 månader fortfarande inte kommit. Dom svarar vare sig på mejl eller telefon
Under all kritik. Väntat i över två veckor på att dom ska skicka varan och jag avbeställde till slut den pga att dom inte skickat den. Ringt och mailat men får inga svar. undvik dessa som pesten
Förutom att deras kundsupport inte existerar så gick allting bra med köpet. Inte. Jag vet inte vad de håller på med, fixa eran butik.
Saknas en skiva i spelet jag köpte för tre veckor sedan. De svarar inte på mail eller i telefon. UNDVIK DENNA BUTIK!!!
Kalle Kunskap 2: Förskolan - Den stora stjärnjakten
Comment on this business

to add Kaptenkrok.se map to your website;