facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kaptensbostaden

About

Kaptensbostaden vill skapa ett hem du kan längta till , ett hem som är personligt & vackert !Där dina saker du älskar och redan har ges en speciell plats.Du har ett hus vi ger dig ett hem! Välkommen att följa vår resa på kaptensbostaden!



"KAPTENSBOSTADENNY ÄGARE & HELT NYTT I HUSET SEN OKTOBER 2022Välkomna se förvandlingen ........Välkommen till gamla tingshuset i Sya byggt år 1860 huset är fyllt med kuriosa samt antika möbler och ny inredning & textil. På gårdsplanen finner du även " Farmor Agnes kuriosa " ett litet loppishus med blandade ting . Vi har även traditionell slagauktion och köper hel eller del av hem. Samt inlämning av gods som försäljningsuppdrag till våra auktioner på plats i SyaFör att se våra öppettider & annat skoj på gång som bakluckeloppisar , auktioner & kundkvällar , inredningsuppdrag m.m följ oss på instagram & FB ....@kaptensbostadenVarmt Välkomna OBS! Bilder & recensioner före oktober 2022 är från förra ägare och något vi inte kan påverka :"
Address: Norrgården Böttestad, 59017 Mantorp
City: Mantorp
Zip Code: 59017



related searches: P.a.u.s Linköping, P.a.u.s vattengymnastik Linköping, Behandlingar Linköping
Reviews
Otroligt mysig plats som smakfults har inretts. Gamla tingshuset senare folkskolan är väldigt mysig att strosa omkring i.
Väldigt fina saker.snyggt.vacker kvinna som tog emot oss.billigt.
Trevlig personal och kunnig på sina områden.
En nyöppning med nya ägare med vida vyer. Väl värt ett besök. Pluss är att auktioner kommer genomföras inom snar framtid och förhoppningsvis regelbundet
Jättestort utbud, imponerande att man kan ha sån ordning. Renoveringen har gjort underverk.
I Nostalgihuset hittar du många fina saker, vinylskivor, möbler och annat smått och gott. Det arrangeras auktioner med jämna mellan rum. När det är auktion besöks den av många. En bra auktionsfirma med många utrop på bra saker.
Det är inte öppet på söndagar, tråkigt då vi åkte från Linköping i onödan.
Det fanns många föremål till salu.
De öppettider som står på hemsidan stämmer inte med de faktiska öppettiderna. Inte bra.
Massor med gamla prylar o massor med böcker Lp skivor o tidningar. Väl värt ett besök!!
Comment on this business

to add Kaptensbostaden map to your website;