facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karbyhallen

Karbyhallen

About

Som medlem i Karbyhallens gym tränar du när du vill alla dagar i veckan kl. 05-23. Fri tillgång till all vår gruppträning. Badminton, innebandy och padeltennis som vi erbjuder i vår bollhall kan alla boka ( du behöver alltså inte vara medlem).



"Vi på Move Wellness lever i tron att genom träning och rörelse lever vi ett lyckligare, smartare och starkare liv.Vi erbjuder en inspirerande träningsmiljö med en entré som är som ditt andra vardagsrum. Allt för att minska tröskeln att leva ett aktivare liv med hjälp av gym, padel, golf, gruppträning och personlig träning.Vi är en mötesplats med träning och rörelse som gemensam nämnare.Du hittar oss precis vid avfarten till Brottby från E18.Välkommen!"
Address: Vadavägen 3, 186 70 Brottby, Stockholms Län, Sweden
City: Brottby
Zip Code: 186 70



related searches:
Similar places near
Kvarnstugan Kvarnstugan 860 meter
HorseNature - Solbacka HorseNature - Solbacka 3 km Har driver vi ett litet boutiquestuteri där vi föder upp Engelska fullblodshästar för...
Vrangen Elis Antik&Kuriosa Vrangen Elis Antik&Kuriosa 6 km Loppis. Säljer och köper allmogen, kuriosa mindre äldre möbler, leksaker
Brollsta Säteri Brollsta Säteri 6 km Mycket trevligt och professionellt som alltid kan rekommenderas varmt
Jämtlandets Islandshästar Jämtlandets Islandshästar 7 km Engagerad personal som är duktiga och tillmötesgående
Rj Ridcenter Rj Ridcenter 8 km Bra ridskola. Barn mellan 3-15 år.
Reviews
Här finns allt du behöver. Maskiner, fria vikter och redskap. Gott om variation om plats. Rent och fräscht ger en trevlig träningsupplevelse.
Alltid snyggt och städat. Bra utrustning, finns mycket att välja på.
Alltid lika roligt att träna zumba med Marie som instruktör.
Superfina lokaler. Gymmet erbjuder en helhet av träning. Golfsimulator, spinning, paddel eller vanlig styrketräning.
Ett personlig och hemtrevligt gym som ägs av en riktigt driven Simon som hela tiden strävar efter det bästa till sina medlemmar! Han nöjer sig aldrig och förbättrar ständigt lokalerna. Helt klart i toppklass!
Riktigt bra och framförallt på hemmaplan. Kul med en ägare som verkligen brinner för det han gör. Hoppas på en bastu i framtiden!
Enkelt men trevligt, ni bara måste prova Padel! Gymmet har jag inte provat, men det ser bra ut!
För att uppnå en 5a måste priset ner och miljön upp. Ullna och Svea padel är exempel billigare och/eller trevligare miljöer. RQT i Väsby likaså.
Comment on this business

to add Karbyhallen map to your website;