facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kareby Bil - KIA Kungälv

Kareby Bil - KIA Kungälv

About

Auktoriserad återförsäljare av KIA & Mitsubishi bilar i Kungälv, Stenungsund & Ale

Story

Liten bilfirma med stort urval och bästa priserna.
Auktoriserad återförsäljare av KIA & Mitsubishi.
Alltid 150 bilar i lager till nettopriser.
Välkommen till vår lilla firma med hög omsättning!



"Begagnade bilar i Kungälv - En begagnad bil är ett prisvärt och tryggt alternativ till ett helt nytt fordon. Vi utför alltid professionella tester och genomför noggranna inbyteskontroller och värderingar för att säkerställa att våra begagnade bilar i Kungälv håller högsta möjliga kvalité."
Address: Prästvägen 105, 44293 Kareby
Phone: 0303222001
City: Kareby
Zip Code: 44293



related searches:
Reviews
Jag har både köpt och leasat bilar i snart 5 år hos Kareby William. Har alltid fått mycket trevligt, positivt, ärligt och hjälpsamt bemötande även när jag haft något problem. Här är man flexibel i affären och ger väldigt bra priser. Bästa bilhandlaren jag haft. Rekommenderas varmt!
Supertrevlig personal och grym service! Köpte nyligen min första bil och fick fantastisk hjälp och guidning av säljaren. Allt gick smidigt och jag uppskattar hur säljaren var flexibel och kunde stanna över sent för möjliggöra det hela. Rekommenderar starkt. Extra tack till William.
Riktigt nöjd med mitt köp av bil och bemötandet jag fick. Här lämnas du inte i sticket om något inte går som det ska. Tack för köpet och hjälpen jag fick några veckor senare
Köpte bil där i januari 2023. Ett av dom bästa och trevligaste bilköpen jag har upplevt. Två små bekymmer efter köpet men bägge två löstes av säljaren utan minsta problem.
Väldigt många bilar och två stridsplan fanns det på platsen. Trevlig säljare med 2 bilhallar och ett stort antal bilar utomhus. Lätt att hitta då platsen ligger direkt vid gamla E6:än.
Enormt tack till säljare Jesper som har varit till stor hjälp!
Fantastiskt bra bemötande och supertrevliga! Verkligen hjälpsamma!
Väldigt bra service, är supernöjd! Fick hjälp av säljaren Jesper
Mottogs väldigt väl och upplevde en god och trevlig service från start till mål! Rekommenderas!
Det här showroomet är väldigt, väldigt dåligt.Jag råder aldrig att ta itu med det.Jag köpte en bil värd 300 000 kronor.När jag lämnade utställningslokalen på bara timmar började de upptäcka problem i bilen och det finns ingen garanti, även om jag bad om att köpa en garanti. Jag kontaktade dem efter en veckas problem på grund av kommunikationssvårigheterna och bad att få lämna tillbaka bilen först. Samtalet betalade mig bara 270 000 tusen. Sedan när jag gick med på det andra samtalet sa han till mig, tyvärr , det går inte att köpa bilen, den är väldigt tråkig, en defekt bil, det finns inget vinterdäck, och många saker är defekta i handeln, trovärdighet och förtroende Jag skrev inte bara det här i korthet Var försiktig innan du köpa
Comment on this business

to add Kareby Bil - KIA Kungälv map to your website;