facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karisimo yoga & meditation

Karisimo yoga & meditation

About

Yoga och meditation med influenser från Kundalini-, Vinyasa- , Mediyoga yoga och Mindfulness för att ge dig möjlighet att vara den bästa varianten av dig själv!
Söker du instruktör så kontakta mig gärna!
[email protected] alt 0709-600829

Story

Den yoga du får uppleva i min regi utgår på kundaliniyoga, vinyasayoga, mediyoga och mindfulness.

Mediyoga är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk kundaliniyoga. Medicinsk yoga är ett kraftfullt verktyg mot obalanser i kroppen. Alla kan delta utifrån sina förutsättningar. Fokus på enkla rörelser, andning och meditation.

Kundaliniyoga är en kombination av kroppställningar, andningsövningar och koncentration. Lätta dynamiska rörelser och andningsövningar utifrån dina kropp och sinnes förutsättningar. Avslutas alltid med meditation.

Mindfulness ett förhållningsätt, att vara här och nu, närvarande i stunden, utan strävan, utan att döma/fördöma, vara nyfiken, acceptans, släppa taget, ha tålamod, ha ett öppet sinne. Inte reagera instinktivt utan medvetet. Låt dig guidas genom olika övningar i mindfulness.

Vinyasayoga är en modern dynamisk fritt flödande yogaform. Vinysasa innebär just flöde och denna form är en av mest förekommande stilarna idag.

Utbildning:
Yogajona Teacher Training, Kundaliniyoga Syd. Certifierad av Yoga Alliance RYS 200, 2016. Yoga och meditationslärare.
MediYoga Sweden, Göran Boll, 2014, Medicinsk yoga instruktör.

Address: Lomma
Phone: 0709600829
City: Lomma


Comment on this business

to add Karisimo yoga & meditation map to your website;