facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karlfeldtsgården

Address: Brunnbäcksvägen 50 , , Krylbo 775 71, T, SE
Phone: +46 226 64 51 74
City: Krylbo
Zip Code: 775 71



related searches: Axel, Karlfeldtsgården age
Similar places near
Muhittin Pizzeria Muhittin Pizzeria 854 meter
Mattsjons Gården Mattsjons Gården 2 km En jultallrik som var så god o trevligt förpackad vi upplevde en fin julkäns...
Reviews
Fint cafe där man antingen kan sitta inomhus eller utomhus. Här kan du äta lite mat, dricka kaffe, te, läsk eller varför inte en öl? Här kan du också testa att äta god glass från Rättvik. Att hundarna är välkomna samt att dom sin egen glass tyder på riktigt klass!! Trevlig personal!
Vi är inte nöjda. Utbudet var alldeles för dåligt, förutom glassen.Tidpunkt för besökVardag
Härligt ställe med god mat och trevlig personal. Perfekt ställe att rasta på!
Mysigt ställe med café på sommaren. Lite hantverksförsäljning och underhållning. Vacker miljö och ligger nära Dalälven. Vacker ört trädgård.
Vi fick en skön kaffepaus på vägen hem efter semester i Siljansnäs. Gott fikabröd och fint i trädgården. Intressant att se var Karlfeldt växte upp, se hans skrivkammare och stora huset.
Har gångavstånd till Karlfeltsgården Blir ofta fika och hundglass där på sommarenTidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetid
En besvikelse! Trädgården ovårdad! I vinterbostaden var övervåningen stängd av brandskyddet p.g.a utrymningssvårigheter! Nedervåningen var ett café! Sommarbostaden var tre rum med syslöjdsartiklar! Ingenstans något som handlade om Karlfeldt förutom en metallskylt på ett uthus där man informerades om att Karlfeldt en trappa upp hade en skrivkammare. Skrivkammaren hade utsikt över en återvinningsstation 20 meter bakom huset. Bättre borde Avesta kommun kunna hedra diktarens födelsehem!
Vackert men tyvärr stängt!
Väldigt bra stället , rekommenderas
Åkte in när vi såg skylten, sedan såg vi besökare hur man hanterar besökare, vi vände och åkte därifrån, man kan tala med folk på ett betydligt bättre sätt. Vi kommer inte att stanna för en titt, nästa gång vi passerar...
Comment on this business

to add Karlfeldtsgården map to your website;