facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karls Konsult och Catering

"En mysig gästgifvaregård anno 1691, vi har tre fina hotellrum och erbjuder trevliga paket med övernattning med mat.Vi serverar a la carte, dagens, vilt, gås och julbord och komponerar våra menyer efter säsongerna."
Address: Rönnbärsvägen 11 , Jonstorp 263 71, M, SE
Phone: +46 42 28 22 08
City: Jonstorp
Zip Code: 263 71



related searches: Karls konsult och catering reviews
Similar places near
Seelja Kaffe & Bar Seelja Kaffe & Bar 319 meter
Tunneberga Gästgifvaregård Tunneberga Gästgifvaregård 1 km Idag var vi ett sällskap på 10 personer, och vilken matupplevelse vi fick, och vilken...
Valandis Valandis 2 km
Svanshalls Krog Svanshalls Krog 2 km En härlig kväll, med otroligt god "Sillamacka", sedan Flankstek till mig oc...
Reviews
Idag var vi ett sällskap på 10 personer, och vilken matupplevelse vi fick, och vilken underbar personal ni hade. Stort tack till er alla, vi kommer tillbaks
Så gott och sådan miljö.
Trevligt ställe. God mat i fin gammaldags miljö. Deras äggakaka var helt i min smak. Brösarp är känd för sin äggakaka, men Tunnebergas är minst lika god!
Mysigt gästgiveri men tyvärr stannar det där! Maten var under all kritik! Beställde en ryggbiff medium/medium-rare och fick något som var extremt torrt och i princip genomstekt. Kryddning var obefintlig men köttet var iallafall ganska så mört och jag orkade inte skicka tillbaka det denna gången vilket jag skulle ha gjort. Min sambo beställde köttbullar och dom var också väldigt smaklösa. Till efterrätt beställde vi créme brûlée med fläderkokta päron. Det vi fick var créme brûlée med lite hallonsås vid sidan om. Tydligen serverade man inte päronen längre vilket man kunde upplyst oss om när vi beställde desserten. Tyvärr så stannar upplevelsen vid mysigt ställe med potential, men absolut inget vi kommer att lägga pengar på igen eller rekommendera till våra vänner.
Lika gott som vanligt.2022 2023 Men denna gången, smutsigt bord och bröd biten jag tog gick inte av för hackor, så hård, typ inte ätbar.Mat: 3/5
Var på julbord på julafton med släkten, allting fungerade perfekt. God mat, absolut inget på julbordet som saknades.
Maten har varit tillfreds tidigare men idag fick vi ett dåligt bemötande när personalen var rörig/stressad och jag upplevde att de var rädda att prata med gästerna.
Tror inte jag behöver säga något.Rum: 5/5
Påfyllning av huvudrätter tog alldeles för lång tid på lördagsbrunchen! Tillgänglighet för rullstol: Ej handikappvänligt-ingång, toalett?
Mycket trevligt gästis och en äggakaga i toppklass.Tjänst: 5/5
Comment on this business

to add Karls Konsult och Catering map to your website;