facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karlshamns Lasarett

Address: länsmansvägen 1, Karlshamn
City: Karlshamn



related searches: blekingesjukhuset karlshamn, blekingesjukhuset karlskrona adress, blekinge hospital - karlskrona, blekingesjukhuset karlskrona avdelningar, blekingesjukhuset karlskrona, landstinget blekinge, karlskrona sjukhus
Similar places near
Blekingesjukhuset Karlshamn Blekingesjukhuset Karlshamn 27 meter Mycket bra bemötande på både ortopeden, ögonmottagnigen och röntgen under dagtid....
Blekingesjukhuset,karlshamn Blekingesjukhuset,karlshamn 30 meter Mycket trevligt bemötande! Lätt att hitta trevlig personal!
Samariten Karlshamn Samariten Karlshamn 52 meter Fruktat dåligt, att man inte kan få chansen att prata med en person i dagens sjukvård...
Reviews
Låg på ortopedavd. Fick ny knäled. Vilken underbar avdelning. Fantastisk personal. Det märktes att alla trivdes på sitt arbete. Rosor till alla.
Omöjligt att få kontakt om du inte redan är patient. En telefontid som är meningslös eftersom man aldrig får kontakt. Finns det tillräckligt med kompetenta neurologer där?
Provtagning, dagvård m.m är fantastisk. Mycket trevlig och kunnig personal.
Vet en som dog trots två läkare bedömde personen och hon fick hjärtstopp 26 år gammal. Hörde inspelning på hur de bemötte patienten och de var riktigt oprofessionellt bemötande och jobb de utförde som resulterade i en död person och flera anhöriga som mår extremt dåligt
Fick sämsta möjliga vård! Blev utskickad med infektion i skallen och stel i nacken!! Läkaren klarade inte behandla vanliga stafylockocker så att mina andra infektioner kunde synas på vanliga sänkan!! Öron näsa hals!! Kan inget om bältros i örat !! Letade blåsor för bältros i örat.. fastän denna bältroviruset krossar dina tänder och ger dig ett knytnävsslag i magen!! Har inget med blåsor att göra!!?
Service långt över det ordinära av personalen i kassan när en förvirrad åldring hamnat på fel Blekingesjukhus. Allt löste sig.
Kom in akut till jourcentralen, mötte en läkare som inte brydde sig om att ens titta på mitt sår där pinnen suttit. Han gav mig pencillin men missade den viktiga stelkrampsprutan som ska ges inom 78 timmar. Besviken på vården. Man måste själv vara kunnig.
Ett stort fång röda rosor till Björn Olsson läkare o Malin sköterska på kirugavdelningen.
Mycket bra bemötande på både ortopeden, ögonmottagnigen och röntgen under dagtid.
Comment on this business

to add Karlshamns Lasarett map to your website;