facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karlssons Grafiska

Karlssons Grafiska

About

Det lilla tryckeriet, med alla möjligheter!
Vi finns både för dig som företag och privatperson.

Story

De lilla tryckeriet, med alla möjligheter!
Vi försöker vara en komplett leverantör av grafiskt material till ditt företag eller dig som person. Vi erbjuder allt från kompletta webblösningar för att hantera och säkra upp er grafiska profil, till enkla lösningar för att kopiera upp mötesunderlag. Vi har även storformat där vi kan printa för både utomhus- och inomhusbruk, göra loggor och bildekaler. Även canvastavlor och rolluper är något vi erbjuder.
På trycksidan har vi valt att bara ha digital verksamhet i huset och istället använder vi en stark lokal leverantör på offsetsidan, detta för att vi ska kunna hålla oss i framkant med det vi gör och leverera den kvalitet som ni vill ha. Allt från enkla flygblad till hårdbundna böcker är sådant vi löser åt er!



"DET LILLA TRYCKERIET, MED ALLA MÖJLIGHETER. Vi är två stolta delägare som driver ett lokalt tryckeri på landet i den by där vi bor, men har hela Småland och Sverige som kundregion. Inget är för svårt för att hjälpa till med!Vill ni komma och hälsa på så hör gärna av er innan!Karlssons Grafiska AB"
Address: Marknadsvägen 14, 360 42 Dädesjö, Kronobergs Län, Sweden
Phone: 0702608703
City: Dädesjö
Zip Code: 360 42


Reviews
Snabb, effektiv och levererade punktligt med ett trevligt och positivt bemötande.
Hög kvalitet och snabba leveranser
Väldigt nöjd med det jag fått gjort.
Comment on this business

to add Karlssons Grafiska map to your website;