facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karlssons Hörna

"Ny ägare sedan 1 december 2021. Pizza & a la Carte för att avnjuta på plats eller ta med hem! Massor att välja ur vår stora meny. Alla varmt välkomna!"
Address: 16 Söder Gatan, 275 75 Lövestad
Phone: +4641721091
City: Lövestad
Zip Code: 275 75



related searches: Karlssons Hörna dagens lunch, Pizzeria Lövestad, Midas batterier
Reviews
Tog 40 minuter för oss och få våran pizza! Otrevlig personal och vi vad om att få pizzan slicad men då låg tydligen allt i disken .. hotad om att få äta ute om vi inte var tysta
Mysigt ställe, skönt att komma som man är
En super bra ställe med god mat och bra personal Vegetariska alternativ: Laktosfria pizzor finns att köpa
Inget vidare. Åt en plankstek magsjuk 5 dygn efter. Äter aldrig här igen!!!
Mycket bra. Jättegod Langos. Trevligt bemötande.
Vardagligt varm, hjärtlig och folklig miljö! Dessutom erbjuds man "påfyllning" på dagens rätt vilken baseras på skånsk husmanskost om man inte blir mätt! Naturligtvis kaffe på maten med liten bondkaka till! Länge leve Karlssons hörna!
Vi kände inte till denna lilla pärla utan tittade bara i gmaps efter en trevlig plats att lucha på efter besöket vid vattenfallen. Kunde inte varit bättre, trevlig liten bykrog med närproducerat kött där vi gärna stannat till fler gånger. Vi beställde varsin gourmetburgare, bra sammansättning och smakrikt Anguskött i rejäla portioner. Den trevliga ägaren hade fullt upp men allt kom ganska snabbt. Rekommenderas.
Riktigt god pizza. Trevligt bemötande av bagaren. Rekommenderas.
Servicekänslan på den här bykrogen är exceptionell skulle jag vilja säga efter att ha stapplat in här under ett ultralopp en sen fredagskväll i augusti. Blev mottagen med öppna armar och sedan serverad pizza och dricka som en kung innan det var dags att stappla vidare ner mot Haväng.
Ser inte så mycket ut för världen i första intrycket. Men helt underbart, super trevlig personal och mat gjord på kärlek. Bra meny med mycket variation.
Comment on this business

to add Karlssons Hörna map to your website;