facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karlstad Golfkrog

Karlstad Golfkrog

About

Karlstad Golfkrog är en förstklassig restaurang på Värmlands största golfanläggning. Vi välkomnar alla nyfikna och hungriga gäster till att pröva på vår vällagade lunchbuffé som serveras måndag-söndag då banan är öppen.

Välkomna!

Story

Karlstad Golfkrog är en förstklassig restaurang på Värmlands största golfanläggning. Vi välkomnar alla nyfikna och hungriga gäster till att pröva på vår vällagade lunchbuffé som serveras måndag-söndag.

Önskas varm mat utöver våra normala öppettider går det bra att boka bord, eller varför inte hela restaurangen? Karlstad Golfkrog passar perfekt till större sällskap som födelsedagsfester eller företagsvent.

Boka på [email protected] eller 0706-333335

Utöver lunchen har vi en gedigen kiosk som är öppen från 08.00-21.00 varje dag, även när vi i personalen inte är på plats! Vi har nämligen en kassa som ni får använda helt själva. I kiosken hittar ni tex smörgåsar, korv, godis, glass och kaffe.

Vi ses på Karlstad Golfkrog

Address: Höja 10, 65592 Karlstad (commune)
Phone: 0706-333335
City: Karlstad
Zip Code: 65592


Opening Hours

Monday: 09:00 - 15:00
Tuesday: 09:00 - 15:00
Wednesday: 09:00 - 15:00
Thursday: 09:00 - 15:00
Friday: 09:00 - 15:00
Saturday: 09:00 - 15:00
Sunday: 09:00 - 15:00


related searches: Karlstad golfkrog karlstad age, Hammarö Golfklubb, Bryngfjorden, Svenska Golfförbundet
Similar places near
Claesson's andra Claesson's andra 5 km Mumsigt och trevligt!
Ditt Matställe Ditt Matställe 5 km Köpte fredagsmys härförleden. Torskrygg med potatismos,bacon,kapris och skirat smör. ...
Ditt Matställe Kök & Catering Ditt Matställe Kök & Catering 5 km Köpte fredagsmys härförleden. Torskrygg med potatismos,bacon,kapris och skirat smör. ...
Score Score 6 km Översatt av Google Den pulled pork smörgåsen var riktigt bra. Jag skulle ha gett 5 st...
Bistroairport Bistroairport 10 km På Karlstads flygplats ligger restaurangen Bistroairport som fokuserar på ett brett u...
Reviews
Väldigt fin bana med flera träningsområden. Gillar att det läggs fokus även på solslingan. Solslingan känns inte som en halvplanerad korthålsbana för nybörjare, utan mer som ett tillägg på 9 par 3 hål med samma kvalité som resterande banan. Dock kände jag personligen att rangen behöver förändras. Bollarna har stora skador och under högsäsong får man oftast stå och vänta på en ledig matta. Förstår självklart att det är en jätteinvestering, men för en så stor anläggning känns 30 utslagsplatser väldigt lite.
Fina välgjorda banor. Trevlig miljö.
Julbord med jobbet här, väldigt mysig och trevlig stämning. Vi hade problem med ljudet ett tag innan vi själva fick ta över och styra. Väldigt bra service, god mat och härlig personal. Rekommenderas starkt.
Fin bana men jobbig, väldigt mycket uppför, men bra skick. Trevlig personal.
Spelade för någon vecka sen. Genomgående riktigt uselt skick på banan och fick betala fullpris. Greenerna var katastrofala, sämre än den sämsta pay n' pay banan. Det är ingen ursäkt att vädret och vintrarna varit hårda, det är uppenbart att Karlstads GK investerar i fel saker.
Har varit medlem i klubben i 42 år och har bara gott säja om klubben!
Trevlig personal och bra service
Fin och välskött golfanläggning, ganska stor också. Det enda som stör är att gällande slingor för 18-hålsrunda gul/blå inte matchade Golf GameBook och Garmin, så man fick manuellt klicka fram till hål tio när man stod på ettan, inget stort problem, men irriterande onödigt att sådant inte är fixat
Bra anläggning med god mat och mycket bra bemötande. Omväxlande layout med både skog och parkkänsla, ger banan en härlig inramning. Synd att det inte finns ett boende vid banan, då hade det blivit 5 plus.
Inte så bra. Greenerna var som månens yta av nedslagsmärken. Bollen studsade fram. Hålen ligger för tätt.
Comment on this business

to add Karlstad Golfkrog map to your website;