facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Katrineholms kommun

Katrineholms kommun

About

Välkommen till Katrineholm Kommuns officiella Facebook-sida! Vi finns här vardagar klockan 8-17. Vi försöker svara så snabbt som möjligt på dina frågor, inom 48 timmar under vardagar. www.katrineholm.se 0150-570 00

Story

Syftet med Katrineholm kommuns Facebook-sida är att skapa en dialog mellan oss som jobbar i den kommunala organisationen och er som vi finns till för. Vi vill kommunicera med dig som bor här, med dig som kanske funderar på att flytta hit eller med dig som flyttat härifrån, men vill hålla kontakten med din gamla hemort. Här hittar du aktuell kommuninformation om bland annat service och tjänster, evenemang och lediga jobb. Vid ett eventuellt krisläge blir sidan en viktig kanal för informationsspridning och dialog.

Address: Fredsgatan 38, 64180 Katrineholm
Phone: 0150-570 00
City: Katrineholm
Zip Code: 64180



related searches:
Similar places near
Familjehem Katrineholm Familjehem Katrineholm 1 km Familjehemsgruppen arbetar med de barn som av olika skäl inte längre kan bo kvar i si...
Fritidsenheten i Katrineholm Fritidsenheten i Katrineholm 2 km Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning i Katrineholm.
Jobba i Katrineholm Jobba i Katrineholm 3 km Välkommen till Katrineholm Kommuns jobbsida! Vi finns här vardagar klockan 8-17.
Stora Malms kyrka Stora Malms kyrka 9 km Fin kyrka, välbevarad. Fanns servering bredvid.
Comment on this business

to add Katrineholms kommun map to your website;