facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Katrins

Katrins
Address: Västra Torggatan 5 , Ronneby 372 30, K, SE
Phone: +46 457 158 88
City: Ronneby
Zip Code: 372 30



related searches: Katrins Ferienhof, Katrinsgarten instagram, Backblogs Deutschland
Similar places near
Farhat Farhat 458 meter
Reviews
Läste recension om denna restaurang, både bra och dåliga. Ville ändå ge den en chans. Snabb service och väldigt mycket mat. Inte den mysigaste eller finaste men med möjlighet att sitta på uteservering eller inomhus är bra. Maten var god, inte toppbetyg på kebabsåsen men det är ju såklart individuellt. Priser i medel gällande pizzerior som vi besökt.
Han lagar den bästa pizzan jag har ätit. Har varit på många ställen och ätit, men han är utan tvekan bäst!
Helt okej ställe, man får det man förväntar sig när man går till en ny pizzeria, bra kebab! dryck ingår vid lunch för 90kr +Trevlig personal och stora portioner Kan tänka mig besöka detta igen :
Goda pizzor med kall Coca-Cola
Dyrt ändå har pizzan blivit mindreMat: 3/5
Tog en kebabpizza å det kan vara den absolut sämsta pizza jag någonsin försökt äta. Åt inte upp den. Liten å knappt någon tomatsås på, osten var av så dålig kvalitet att det inte smälte. Kebaben var som ett tuggummi. Nä det måste finnas bättre pizzerior i Ronneby. Håll er borta från denna.
Betyg 3.5 Bra kebabhak, fräscht kebabkött i tunna skivor och bra krydda på pommes vilket uppskattades. 110kr med dricka är dock lite i överkant för sån här mat.
Super god pizza och väldigt trevligt ställe snabb servering. Väldigt hygienisk och det märks att ägaren bryr sig om stället och att hen tar verkligen hand om stället och sina kunder på ett super bra sätt! Brukar äta pizza där! Rekommenderas varmt!
Maten var bra. Sämre betyg då vi fick vänta länge innan personalen tog hand om beställningen.trotts att vi var nästan helt själva i restaurangen. Personalen hade tydligen "viktigare" saker att diskutera och flabba åt än att ta hand om kunderna och beställningar. Andra stora minuset var att det serverades på sunkiga papperstallrikar och plastbestick till detta.
Bra service, bra pris, gott! Jag har ätit många kebaber och kebabtallrikar runt om i världen, men katrins hamnar högt upp på listan! Pommesen var perfekta, köttet hade god smak och konsustens, såsen var prima och salladen satt som en smäck! Har även ätit pizza här och där kan jag inte säga mycket mer än att den också tampas om förstaplatsen enligt mig! Kan starkt rekomendera Katrins Pizzeria!!!
Comment on this business

to add Katrins map to your website;