facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kattstallets loppis

Kattstallets loppis

About

Kattstallet hjälper hemlösa katter, som ofta är i behov av vård innan de kan få nya hem. Pengarna vi får in via loppisen går till katternas veterinärvård.



"Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem. Sedan Kattstallet öppnade hösten 2006 har vi gett hem till närmare 5000 vanvårdade och övergivna katter. Alla katter vi tar emot får stanna i vår vård tills de får ett nytt permanent hem.Kom och hälsa på, titta på katterna, ta en fika och handla i vår butik!I Kattstallets butik hittar du allt för katten och allt för den som älskar katter. När du handlar hos oss så stöder du samtidigt vår verksamhet.Vårt mysiga café är öppet alla dagar kl 13-17. Här kan du sitta omgiven av katter och njuta av vårt goda, hembakade bröd. Besök också vår loppis, där finna alltid något att fynda."
Address: Jämtlandsgatan 153B, 162 60 Vällingby
City: Vällingby
Zip Code: 162 60


Opening Hours

Monday: 13:00 - 18:00
Tuesday: 13:00 - 18:00
Wednesday: 13:00 - 18:00
Thursday: 13:00 - 18:00
Friday: 13:00 - 18:00
Saturday: 13:00 - 18:00
Sunday: 13:00 - 18:00


related searches: Katthemmet
Reviews
Älskar vad de gör för hemlösa katter. Har hittat en bra katt vi knöt kontakt snabbt.
Liten men trevlig loppis, jag hittar alltid något köpvärt. Priserna är bra. Man måste ringa på porttelefonen för att bli insläppt. En lång backe med parkerade bilar tar dig upp till ingången. Där byter du till foppatofflor eller blå skoskydd och klättrar upp för trappan.
Trevliga människor som gör allt de kan för behövande katter. Rent, fint och kul med loppisbutik i samma lokal. Fick lämna in fem infångade hemlösa katter dit.
Ett underbart ställe av eldsjälar som räddar massor av katter. Dom har det väldigt bra katterna och adoptionsprocessen är väldigt seriös på alla sätt. Trevligt litet café med goda hembakade godsaker och även en affär med allt möjligt som rör katter. En skön känsla av att se alla katter ligga och sova och ha det gott. Bra och utförlig information om alla katter dom har inne.
Första gången vi var där och personal, kakor, katter och lokalen var helt fantastiska!
Katthemmet har ett litet café, butik och loppis.
Underbar plats bra personalstyrka Idag i öppna husen åt en rödbetssallad vegan Bland de bästa jag ätit tack
Fantastiskt bra ställe där alla katter har det bra i väntan på ett förevigthem. Avdelningarna där missarna bor är stora och rymliga med många ställen där katterna kan gå undan. Ett stort + till all personal och volontärer som jobbar där! Ni har ett hjärta av guld som finns til och för att ni gör så mycket för katterna.
En förening som tar hand om katter som har det tufft i livet. Hjälper dem och försöker placera ut dessa underbara djur hos adoptivföräldrar. En miniloppis och katttillbehörsbutik finns i lokalerna. Älskvärda djur och ett gäng volontärer som hjälper till att sköta om dessa under vistelsen. Rekommenderar deras verksamhet varmt
Fantastiskt ställe! Förutom att allt var så behjärtansvärt och dessutom både välorganiserat och väl skött, så dinns ett engagemang hos som går utöver vad man kan förvänta sig, hos de som ingår i verksamheten. Verksamheten är helt beroende av att lyckas med egen försäljning och av donationer, då de inte har några intäkter via kommun eller stat.
Comment on this business

to add Kattstallets loppis map to your website;