facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kennel Action Pack

Kennel Action Pack

About

Breeder of Cane Corso in Hindås, Sweden.

Story

Sanna och Björn Havås heter vi och bor i Hindås 3 mil utanför Göteborg, Sverige, med våra barn, hundar och katt. Vi har Kennel Action Pack och föder upp den fantastiska hundrasen Cane Corso!

Vi är hundmänniskor ut i fingerspetsarna, vi har båda alltid levt med hund.

Vi har haft många olika raser tidigare som Dobermann, Rottweiler och Staffordshire bullterrier.
Efter nogranna efterforskningar importerade vi vår första Cane Corso från Italien 2005 och blev så förälskade i rasen att det snart blev fler och 2008 föddes vår första Cane Corso kull under prefix: Action Pack´s.

I vår upfödning strävar vi efter att föda upp sunda, friska, mentalt stabila och rastypiska Cane Corso. Vi engagerar oss i allt som har med rasen att göra, i träning och utställning och mentalbeskrivningar gällande våra hundar och valpkullar.

Rasen Cane Corso, dess utveckling och framtid är väldigt viktigt för oss och vi har valt att engagera oss och arbeta ideellt.
Sanna sitter för närvarande i RACC´s styrelse ( Ras och Avelsföreningen för Cane Corso) som Vice ordförande samt är sammankallande för RACC´s avelskommitteé och är utbildat avelsråd via SKK. Sanna är även utbildad mentaltest och mentalbeskrivnings figurant B via SBK. Björn är djurvårdsutbildad med inriktning mot hund på Dingle jordbruksgymnasium och även aktiv jägare.

Vi ser oss dock aldrig som fullärda, det finns alltid mer intressant att fördjupa sina kunskaper i.

Vi är aktiva med våra hundar. Vi tränar inför utställning, lydnad, sök, spår och viltspår. Vi åker gärna på utställning och deltar på lydnadstävlingar.

Vi vill ha en tät kontakt med alla våra valpköpare för att hjälpa till i medgång och motgång. Många valpköpare kommer hit med sina hundar för trevliga kennel-träffar och vi hjälper till med utställnings eller lydnads/spår träning.

Vill ni veta mer om oss, hundarna och vår avel tveka inte att ringa, 0735444922 och ni är såklart välkomna hit på besök för att träffa oss och hundarna efter det.

Mvh / Sanna och Björn m familj!

Address: Hindås Grönhultsv 2, 43854 Hindås
Phone: 0735444922
City: Hindås
Zip Code: 43854



related searches: Amourica's kennel, Niccmarkz Kennel, Lappholens kennel, Cane Corso valpar, Importera Cane corso
Similar places near
Vår på Hindås Vår på Hindås 946 meter Unik nyrenoverad stationsbyggnad vid hållplatsen Hindås station. Numera är stationshu...
Färdigh Bygg AB Färdigh Bygg AB 84 km renoveringar mm
Comment on this business

to add Kennel Action Pack map to your website;