facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kennel Mining Hill's

Address: Hofors
City: Hofors


Reviews
Alice och Chris är de absolut bästa!! Jag har tagit min minipudel hit i månader för att bli putsad. De är båda så fantastiska med hundar; varje gång hon ser Alice och Chris smälter hon bara. De är extremt tillmötesgående och erbjöd sig till och med att flytta min tid till lite tidigare för att undvika att min lilla hund är där och blir rädd när de stora hundarna kommer. Så fantastiska människor och bra groomers!
Alice & Chris har trimmat och pensionerat våra hundar sedan vi flyttade in i området. De är underbara! Vi är så tacksamma över att de tar hand om våra hundar!
Tog lulu för första gången där och hon älskade Alice, hon badade lulu, torkade och klippte in ett tidsrekord för att se till att vår valp inte stressade. Högt rekommenderad.
Jag kör från Glastonbury för att släppa av min pojke. Jag skulle inte skicka min hund någon annanstans, det är så säker på att jag litar på Chris och Alice. Min hund är superglad när han är här, igår när jag hämtade honom efter en kort vistelse tittade han hela tiden ut genom fönstret när jag gick och jag kunde säga att han saknade sina nya vänner. Bra ställe och rekommenderas varmt.
Vår hund Nick älskar Chris och Alice. Han är glad över att bli lämnad och visar inga tecken på stress när han kommer hem. Vi har använt Mine Hill i cirka 4 år nu och skillnaden märks!
Du kan känna dig bekväm med att lämna din hund i Chris och Alices vård. De tog hand om min hund när jag var borta över semestern. Kenneln är ren och mycket välskött.
Våra två hundar Ted och Scribble har ett hat-kärleksförhållande till varandra, men människorna på kenneln var väldigt trevliga, matade dem generöst, lekte med dem och umgicks med andra hundar. Definitivt ett bra drag...och de gör grooming!
Älskar skötseln här. Min äldre lilla hund får högsta uppmärksamhet, bra bad och snitt, med minimal stress.
Alice och Chris är extremt vänliga och jag vet att min hund är i goda händer med dem.
Comment on this business

to add Kennel Mining Hill's map to your website;