facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kenzai Gym

Address: Östervägen 1, 196 30 Kungsängen, Sweden
City: Kungsängen
Zip Code: 196 30


Similar places near
Kenzai Kungsängen Kenzai Kungsängen 0 meter Väldigt rent och bra maskiner. Önskar det fanns lite mer plats och utrustning för fri...
Fitnesspunkten Fitnesspunkten 70 meter Google maps platsen är fel, sök efter 4C istället. Bra gym med många maskiner, man oc...
Kungsängens Atletklubb Kungsängens Atletklubb 1 km "Pain is temporary, Quitting lasts forever!"/
Ecogym Ecogym 2 km Fin anläggning.
Reviews
Väldigt rent och bra maskiner. Önskar det fanns lite mer plats och utrustning för fria vikter squats, marklyft, stolar etc. Tycker det var obekvämt att vara så nära andra som lyfte i den trånga hörnan. Svårt att använda speglarna då man antingen står för nära, eller så är det någon annan som lyfter på motsatta sida beror på vilket håll man lyfter åt. Obekvämt med trång yta när det är tunga vikter som lyfts. Jag önskar att det fanns säkerhetsarmar på bänkpressen.
Perfekt för mig som tränar tidigt på morgonen.
Nya lokaler toppen! Önskar att det fanns en pt närvarande som man kunde boka in sig på. Vill styrketräna men vet inte hur och vad som är bäst för kroppen när man är 75 år.
Varning! Drar pengar trots att gymkortet är uppsagt sedan länge! Skulle inte våga teckna något gymkort där..
Bekvämt avstånd, fräscha lokaler med mycket olika maskiner, och bra förklaringar till hur maskinerna används, om du är nybörjare och osäker.
Trevligt gym med fin atmosfär.
Lätt tillgängligt och centralt!
Mycket bra gym!
Comment on this business

to add Kenzai Gym map to your website;