facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åkersberga Vedspisar

Åkersberga Vedspisar

About

Låt oss värma er!

Story

Om du fryser så gör inte det! Vi fixar en snygg eldstad med skorsten. Monterat och klart. Allt pappersarbete gör vi för våra kunder när det gäller bygganmälan, sotarbokning mm.



"Åkersberga Vedspisar både säljer och installerar kaminer, skorstenar och kakelugnar i Stockholm med omnejd. Vi har arbetat i branschen över 20 år och har lång erfarenhet av olika kaminprojekt. Besök vår kaminbutik i Åkersberga för att inspireras av vår utställning av eldstäder."
Address: Sågvägen 19, 18440 Åkersberga
Phone: 08-54020545
es.rasipsdevagrebsreka@ofni
City: Åkersberga
Zip Code: 18440


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Åkersberga vedspisar age
Similar places near
Skyltxpress Skyltxpress 0 meter Hans idé om mina skyltar blev bättre än jag hade föreställt mig
Rescado Rescado 200 meter
Katema text & dekor AB Katema text & dekor AB 256 meter "Katema Text & Dekor har varit med i branschen ända sedan 1989. Vi har en my...
Biljouren Biljouren 354 meter Alltid fantastiskt bemötande, god service och pålitliga! Har haft dem i flera år-laga...
Jetfloat Sverige Jetfloat Sverige 457 meter Jetfloat är bryggan som inte kräver stor muskelkraft för att bygga o lägga ut i vattn...
Roslagens Marincenter AB Roslagens Marincenter AB 471 meter Mycket trevlig personal, bra service.
Videtäppan Videtäppan 654 meter
Funktionsmedicinska Kliniken i Norrort Funktionsmedicinska Kliniken i Norrort 717 meter På Funktionsmedicinska Kliniken arbetar vi med din helhetshälsa i fokus.
Originella Original / Pia Bergvall Lundén Originella Original / Pia Bergvall Lundén 818 meter Originella Original - Svensk hållbar design efter konst av Pia Bergvall Lundén på bri...
On Your Guard On Your Guard 888 meter Snabb leverans och bra produkter. Rekommenderas!
Hårstudio Ninna Hårstudio Ninna 935 meter Underbar salong, mysig med jätteduktiga frisörer. Rekommenderar Ivana och Nina.
Runö Park Runö Park 945 meter
Skärgårdens VVS AB Skärgårdens VVS AB 989 meter Bästa rörmokaren i Stockholm
BioZone BioZone 1 km Jättebra luftrenare!
Grovhämten UF Grovhämten UF 1 km -Du visar skräpet, vi lastar släpet Telefon: 073-939 23 92 | Email: grovhamtenuf@hotm...
Brush for future UF Brush for future UF 1 km Brush for Future UF -Clean teeth for a clean world- (coming soon)
Yes 4 Beauty Yes 4 Beauty 1 km Jag har gått en del utbildningar genom åren men ingen som denna. Insåg nu hur usla må...
Reviews
Trevlig och kunnig personal. Absolut värt ett besök om du har behov av en vedspis/vedugn eller liknande.
Super duktig säljare glömde bara fråga hans namn, jätte trevlig och hjälpsam! Garanterat kommer tillbaka att köpa Contura i50.
Kunnig och hjälpsam personal trots att jag i första hand behövde åtgärda problem med en äldre kasett. Förslag på kortsiktigt eller minsta möjliga åtgärd, förslag på långsiktig lösning med ny modern kassett och installation med grova prisuppskattningar. Mkt lätt för mig att väga för och emot, även lätt att jmf med konkurrenter. Mkt värt ett besök!
Åkte hit för de bra recensionerna på Google. Blir mött av en hånflinande kille med stekarfrisyr som lika gärna skulle kunna stå på Elgiganten och lura på folk försäkringar de inte behöver. Otrevlig, okunnig och oengagerad.
Köpte en kamininsats till öppen spis inkl. montering. Genomgående bra och proffsigt utfört från första kontakt till färdig produkt.
Efter många års funderande på att skaffa en braskamin till vårt med direktel uppvärmda småhus i Täby blev det så att vi till slut bestämde oss - och valet föll på Åkersberga Vedspisar AB. Mera av en slump att vi valde detta företag och jag tror att det var en annons i någon tidning om nedsatta priser på just de modeller vi önskade oss som avgjorde valet. Och tur ska man ha. Det visade sig vara en fullträff och då menar jag inte tekniken hos kaminen den är bra utan hela projektet från första mötet i butiken, offerthanteringen, tidplaneringen, leveransen och inte minst själva installationen. Duktiga och trevliga killar som vänligt och professionellt klev in i vårt hem på förmiddagen för att eftermiddagen lämna en väl genomförd installation, avstädat och klart. Uppkomna detaljproblem vad gällde oförutsedda saker i vinds- och takkonstruktionen löstes på ett smidigt sätt. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
Det är inte varje dag man sätter in en "öppen spis" med allt vad det innebär! men att komma in till Åkersberga vedspisar och dess kunniga personal var en fröjd, bra bemötande och mycket tips på vilka möjligheter som fanns. jag är mycket nöjd med min eldstad. dom kan verkligen sin sak!!
Kunniga och serviceinriktade , fantastiskt duktiga montörer som gör ett fint jobb.
En smidig affär genom hela processen, från "ax till limpa". Trevlig bemötande där vi värdesatte att vi aldrig kände oss krångliga trots lite speciella önskemål utan Åkersberga Vedspisar mötte oss och gjorde allt för att vi som kund skulle bli nöjda. Ett extremt stort plus till att killarna som installerade spisen rullade ut papper att gå på inte helt givet med hantverkare i huset kan vi säga... och städade undan efter allt sitt skräp. Kommer agera god ambassadör för denna firma!
Bra och proffsigt bemötande från första kontakt till besiktning och godkännande. Rekommenderar dem starkt! Vi är så nöjda med vår nya kamin!
Comment on this business

Directions to Åkersberga Vedspisar with public transportation


Rallaren 260 meters
968
Båthamnsvägen 300 meters
Kanalvägen 310 meters

to add Åkersberga Vedspisar map to your website;