facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åkersbro

"En fantastisk mötesplats i kulturhistorisk miljö precis intill Åkers kanal. Vi erbjuder plats för möten, co-working space öppet vardagar, café öppet helger och mindre konferenser. Kanot- och kajakuthyrning samt övriga aktiviteter kan ordnas. Kontakta oss för mer information. Välkomna!"
Address: Åkersberg, Stockholms Län, Sweden
City: Åkersberg



related searches: Åkersbro kanot, Kayaking
Reviews
Det blev en perfekt liten utflykt med mormor och barnen. Vi paddlade kanot och är helnöjda! Andra gången vi hyrde kanot där! Trevlig personal, fräsch utrustning och ett trevligt fik också. Vill man inte paddla så är det hur mysigt som helst att bara fika där också. Rekommenderas varmt!!
Rekommenderar starkt om du är ute efter en dagsutflykt med lite av allt. Här kan du fika extra gott, hitta något litet loppisfynd, paddla kanot, kajak eller padleboard. Ägarna har med kärlek restaurerat gamla byggnader och har du tur finns de någonstans på ägorna och har tid för en pratstund. Du kan även boka rum för konferens. Det finns säkert ännu mer som jag glömmer bort nu. Mysigaste tipset i sommar!
Vacker och stillsam miljö. Var på konferens med företaget. Vi blev mycket väl omhändertagna av den trevliga personalen. Middagen var en buffé av olika sallader och kallasåser. Grillad kyckling och kotlett. Väldigt gott!! Den renoverade ladan är i sig redan värd ett besök.
Underbar plats att få vara på och uppleva
En vacker och fin miljö att ge sig ut på en paddeltur, trevliga ungdomar i caféet och vid bryggan då man ska ge sig iväg på sin tur.
Ett underbart ställe jag verkligen kan tipsa om! Ligger så fint vid Garnsviksvägen och Åkerskanal. Vi hyrde SUP och njöt av en härlig paddling i kanalen, vi tog en god fika på caféet och gjorde fynd på fina loppisen. En så trevlig upplevelse!
Magasinet var en perfekt miljö för verksamhetsplanering. Ombonat, snyggt och personligt i historisk miljö nära naturen. Utsikt över både kanal och sjön ger bra energi. Skogspromenader likaså. Och inte minst gott kaffe och hembakt fika.
Underbar plats som undan för undan renoveras med fingertoppskänsla. Ser så fram emot allt som kommer att hända här. Trevligt att ta en sväng på loppisen och sen slå sig ner vid vattnet för en fika glassen är sååå god. Nästa år blir det till att hyra kajak.
Trevligt och gott fika med glass. Enkelt, prisvärt och trevlig miljö men inget för den som vill ha en massa att välja på och lite exklusivare.
Väldigt mysigt och bra ställe att hyra kajak :
Comment on this business

to add Åkersbro map to your website;