facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åkeshovs Bowlingcenter

Åkeshovs Bowlingcenter
Address: Bergslagsvägen 60 , Bromma 168 75, AB, SE
Phone: +46 8 87 65 90
City: Bromma
Zip Code: 168 75


Opening Hours

Monday: 10:00-22:00
Tuesday: 10:00-22:00
Wednesday: 10:00-22:00
Thursday: 10:00-22:00
Friday: 10:00-22:00
Saturday: 10:00-22:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: Bowling Kista, Bowling Kungsgatan, Newbowl se, Birka Bowling, Kungsholmen bowling, Sollentuna bowling, Bowling Stockholm, Åkeshov simhall
Reviews
Fin bana och trevlig personal. Många vackra män med mycket bra precision. Billiga kexchoklad. -I stort sett rullstolsanpassat. Jag skulle dock uppskatta om det fanns lättare klot för barnbarnet mitt som är handikappad. Jag tillsammans med barnbarnet mitt och Dagmar hade kul men jag blev tvungen att kasta åt barnbarnet eftersom han inte orkar lyfta de "lättaste kloten" från rullstolen. På bilden nedan hittar du en man som liknar männen som var på banan brevid mig och barnbarnet.
Alltid bra bowling med familjen här! Återkommer gärna, men kändes väl dock inte helt Corona säkert att dela skor och bowlingklot och banor supernära varandra... Men alternativet hade varit att åka hem såklart eller ta reda på mer innan. Svårt när andra gärna tränger sig fram och inte håller avstånd. Vi är inte så oroliga men det var lite väl nära att dela klot och med banorna och bänkarna så nära varandra.. Borde ha funnits nån rengöringsspray eller liknande, kanske plexiglas mellan banorna. Ändå nöjd och glad!
Åkeshovs bowling är inte bara anrikt utan tillhör den absoluta eliten när det kommer till service, vänlighet och omtanke. Hade det funnits fler stjärnor att dela ut så… /King-Pin
Bästa stället för att ta med familjen. Rent o snyggt. Allt i sin ordning. Man kan även få tips för bästa teknik.
Trevligt, välskött och välkomnande! Lätt för barn då både kanter på rännan och kana för klot finns att tillgå. Rekommenderar att boka innan! Flera gånger har det varit fullt eller väntetid. Enkelt litet fik med snacks, glass, dryck och små varma rätter. Framförallt det trevliga bemötandet ger toppbetyg!
Trevligt ställe och de har väl gjort vår de kan av en liten budget; för att dt märks att de här en liten budget. Stort plus för en trevlig personalmedspelare. Bra ställe för er med barn!
Bra personal och banor.
Min kompis son haft kalas hos dem, det var den sämsta klasrum jag har varit med. Även barnen tyckte det var otrolig tråkigt rum. Det ända som var i rummet massor med stolar och bord, ej dekorerat, skräp på golvet. värdinna hade oerhört dålig bemötande, inget leende alls, ett allvarligt ansikt utryck, lätt irriterad, kunde inte alls vara med barn som man har blivit lovad, knappt såg vi henne 5 minuter. Hon kom in lämnade korv sen glass. Hemsk stället för att fira barn klass, Fortum första 45 minuter när barnen spelad bowling
Tyvärr har detta ställe endast ett fåtal banor vilket gjorde att vi fick vänta på att en skulle bli ledig för att spela. Banorna ligger även nära varandra och det fanns inte mycket plats att sitta på och svårt att prata eftersom det var många som spelade samtidigt. Personalen var trevlig däremot.
Trevlig personal. Bra ställe för barnkalas
Comment on this business

to add Åkeshovs Bowlingcenter map to your website;