facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Keyaki Sushi

"Keyaki Sushi öppnades år 2016 och har haft en bred kundkrets sedan dess.Keyaki sushi Restaurang ligger i Hammarby Alle 63.Kära kund!Nu på grund av personalanpassningar har vi stängt i två dagar på helgerna för personalen att vila . Hoppas ni förstår på oss! Vi försöker öppna 7 dagar i veckan men det är för mycket trött!Jul och nyår/ sommar i juli, på grund av personalbrist kommer vi att hålla stängt under en period för semester, vänligen kontrollera vår öppettid innan du beställer!Mvh Keyaki sushi"
Address: Hammarby allé 34 , Stockholm 120 61, AB, SE
Phone: +46 8 446 65 68
City: Stockholm
Zip Code: 120 61


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 12:00-22:00


related searches: keyaki sushi grill krefeld, keyaki krefeld groupon, sushi meister gu krefeld, sushi all you can eat krefeld, sushi krefeld, sushi willich, keyaki krefeld preise, sushi bestellen krefeld
Similar places near
Misato Sushi Misato Sushi 90 meter Beställde Bento låda där bland annat två spettar med kyckling ingår. Den ena var var...
Tezukuri Tezukuri 264 meter Njaaa… Beställer man en Maki så vill man nog veta om det är med lax eller svärdfisk, ...
Sushi & Dumplings Sushi & Dumplings 298 meter
Arigato Sushi Arigato Sushi 600 meter
Nancy's Nancy's 808 meter Usel kvalité på maten, snälla gör något åt det..
Sushi Yama Sushi Yama 849 meter
New Tokyo Sushibar New Tokyo Sushibar 901 meter Mycket trevlig personal och mycket god mat. Sushi av god kvalitet, fräsch fisk och re...
Riskornet Riskornet 925 meter God och prisvärd mat... Billig öl
Sono Sono 944 meter Ett oerhört bra smultronställe! Ser ut som vilket sushiställe som helst, med mycket r...
Sono Sono 945 meter Ett oerhört bra smultronställe! Ser ut som vilket sushiställe som helst, med mycket r...
Pong Pong 966 meter
Susherian Susherian 996 meter Supergott! Verkligen något extra!!! Trevlig lokal också!
Yuan Da Du Yuan Da Du 1 km
Medo Sushi Medo Sushi 1 km Den bästa godaste sushin i hela världen. Finns ingen som gör de lika bra som han själ...
Cantina Raw Cantina Raw 1 km Första gången vi åkte hit! Extremt cool modern restaurang med stora influencer från d...
Globen Kun Globen Kun 1 km Man blir mätt men sen är resten skräp. Ingen vet någonting, att betala är ett lotteri...
Sushi-Ya Sushi-Ya 1 km Nice place. Friendly service and good, fresh food. Some complain pieces are too small...
Reviews
Bra sushi men de har aldrig öppet längre. Jag bor i sjöstan dessutom men varje gång man tänkt handla så är det stängt. De hade jämt öppet innan så vet inte vad de sysslar med.
Klassisk ”på hörnet” sushi. Bra mat men inte något speciellt. Har det nya ofoget att strö rostad lök över sushi. Helt fel om du frågar mig.
Förmodligen Hammarby sjöstads godaste sushi enl. mitt egna tycke. Trist att deras öppettider mot google sällan stämmer. Osäker på om de glömt ändra, eller om de bara stänger när dem känner för det.
Mycket trevligt ställe med god och välgjord sushi.
Ena maträtten vi fick var fel. Sushin var av lägsta kvalitet, för mycket ris och ingen smak. Om det är sushi ni ska ta ett annat ställe.
Helt ok, sushin är fint presenterad. Är amerikanskt stuk, dvs massa krimskrams och japmayo inte som traditionell sushi som bara e fisk och ris. Varierande färskhet/godhet på allt utom laxen, men typ alla sushi hak får ju lax från kvalitetsfisk som håller jämn god kvalitet. en negativ sak är att riset ofta blir nedblötat/dränkt av från deras sjögräs. vilket förstör rätt rejält. Biff bibimbapen är stor billig och smakrik.
Helt otroligt hur dem bemöter sina kunder och hur dem försiktigt utan att få någon att märka hur de värmer upp sås och ris för att sen påstå att det e nylagat, herregud riset var en stor och mjuk klump som var iskall i mitten och de vägrar betala tillbaka några pengar och skäller ut sina kunder och säger att man ljuger.. jag såg och ifrågasatte dem då får man bara massa onda blickar tillbaka. Äckligaste och vidrigaste stället jag någonsin varit på!! Har aldrig haft orken eller lusten att ens gå in och skriva om någon resturang tidigare men det här va verkligen det äckligaste jag varit med om!
Beställde hos Keyaki sushi och dem sa att det skulle vara klart om 15 minuter. Jag kommer dit efter 15 minuter och det var klart sa dem och bad mig sätta mig ner och vänta... Efter jag ser många andra få sina beställningar innan och 40 min av väntan har gått så frågar jag dem när min beställning är redo....? Då hade den varit redo under hela denna tid som jag väntat... Men det visar sig att dem har missat en av mina beställningar och får ställa sig och göra en till rätt.... Dem kunde inte heller be om ursäkt för väntan eller att dem gjort fel. Jag går hem och jag och mina sambo ska äntligen äta vår sushi.. Riset var sååå hårt och o ätbart! Min sambo ringde till dem för att klaga och när dem inte förstod vad som sades i telefon så la dem bara på...... Så dålig service och tog såå onödig tid från vår fredags kväll!! Kan inte rekommendera detta ställe!!
God sushi med snyggt upplägg. Trevlig personal. Besök om du har vägarna förbi
Ett litet ställe som kanske inte ser mkt ut för världen men väldigt god sushi och bimbimbap! Stor fin skål med bra kött och mycket mat! Klår även Tezukuri sett till kvaliten med pris!
Comment on this business

to add Keyaki Sushi map to your website;