facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kick Saloon 2

"Äkta kolgrillad amerikansk mat, öl i frusen sejdel och en lugn lokal att avnjuta det i!"
Address: Järvsö, Sweden
Phone: 065140340
City: Järvsö


Reviews
Prefabricerade hamburgare som smakade tran. När vi kom in stod en personal och tittade i telefonen utan att uppmärksamma oss. När han tittade upp såg ut som om vi störde. Man brukar säga välkommen till sina gäster. En servitör var mycket trevlig och kundvänlig. Trist att maten inte var någon höjdare.
Otroligt trevlig personal, snabb service och väldigt god mat, mysig och fin inredning. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt denna restaurang.
Trevlig miljö, god mat och bra service. Något dyrt, vilket drar ner betyget.
Dåligt bemötande. Vi klagade på bränd smak på köttet. Fick noll gehör hotade med att kasta ut mig....
Dålig service och när man bad om att få en ny bit kött för att maten var brännd hotade de med utkastning.
Tyvärr så är det prefab burgare , Kycklingsalladen är fryst kyckling i bitar som har stekts upp. Hickory Birger är inget annat än prefab burgare med hickory sås. Tråkigt nog en besvikelse och dyrt Dock trevlig personal ! Tyvärr så alldeles för färdig mat enligt oss, det för att det förlorar charm och genuiniteten
Coolt koncept. När maten är dyr så bör ju kvaliteten vara därefter. Allas köttbitar var närmare well done än medium rare. Att krydda kött med oregano är verkligen ingenting jag uppskattar. Såserna var smaklösa. Ribsen och stripsen var helt ok! Maten kom fort och personalen var trevlig.
Mysig och fräsch restaurang. Deras mat är så himla god. Rekomenderar starkt denna restaurang.
Trevlig personal som möter dig med ett leende. Alltid bra mat och portionerna är inte snåla!
Himla nöjda med kvällen! Det var precis enligt våra förväntningar och önskemål. Hade läst recensioner om kall öl och goda ribs. Det stämde! Önskvärt hade varit om majskolven grillats för att få lite yta för smaken, likaså köttbitarna vi fick fläsk och biff var stekgraden oklanderlig men dock något smaklöst. I övrigt mycket bra! Rekommenderar verkligen stället. God kall öl, kött, pommes och massa olika såser, topp! En eloge till servitören som gjorde ett fantastiskt jobb!
Comment on this business

to add Kick Saloon 2 map to your website;