facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KICKS

KICKS

About

Välkomna till oss på KICKS! Vi är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård.



"Välkommen till oss på KICKS! Vi är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du shoppar hos oss.KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo och är en del av Axel Johnson-koncernen."
Address: Byholmsgången 2, 127 48 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 010-188 16 23
City: Skärholmen
Zip Code: 127 48


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Kicks meaning, KICKS perfume, Nissan Kicks, Kicks movie, Kicks Car, Kickss, Nissan Kicks interior, Kicks shoes
Similar places near
Your Beauty Box Your Beauty Box 54 meter Försökte lura mig på pengar skulle kosta 350kr men dom försökte ta 550kr istället som...
H&M H&M 79 meter Det jag ville ha fanns, ingen kö i kassan och trevligt bemötande!
Laboratoires Filorga Laboratoires Filorga 849 meter Nordic Medical Sweden AB är distributör för Filorga i Sverige. MEDICAL samt hudvårdss...
Reviews
Brukar inte alltid hända men sist jag var där så hade dom en tjej som var WOW på service. Hon va så duktig att jag ville köpa mer av henne xD
Bra service med trevlig personal. Hjälpsamma och pålästa. Det vore dock bättre om parfymprover står framme så man kan testa själv utan att be personal låsa upp skåpen.
Fräsch och väl omhändertagen butik. Bra personal och proffsigt hanterade montrar för både smink och övriga produkter. Det var stort utbud och välfyllda hyllor.
Positivt bemötande och snabb hjälp!
Butiken är väldigt ren, personalen är så trevlig och vänlig och välkomnande, speciellt en svart långhårig tjej som hjälper mig att hitta lösningen på min problematiska rodnad i ansiktshuden.
Skärholmen shopping centrum, där var så lite parfym ute för att prova på, har tappat intresse: man ska locka folk eller hur? .
Väldigt märkligt att gå in i en butik och inte få så mycket som ett hej från personalen. Istället verkade dom väldigt upptagna med att stå 3 i en grupp och prata med varandra.
Otrevlig personal, nästan som att dem tvingas vara på plats! Dålig hygien vid sminkning! Personalen tappade sminkborsten på golvet, plockade upp den och fortsatte att använda den på kunden istället för att byta ut den mot en ren borste. Vidrigt!
Uppskattar kicks men ibland känns några utav personalen okunniga, har hänt någon enstaka gång men i övrigt så är det jättefin butik med riktigt bra utbud.
Sämsta servicen! Stod i kassan och blir ombedd att flytta på mig för en annan kund när jag stod först i kassan! Lämnade varorna på bänken o drog
Comment on this business

to add KICKS map to your website;