facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KICKS

About

Välkomna till oss på KICKS! Vi är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård.



"Välkommen till oss på KICKS! Vi är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du shoppar hos oss.KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo och är en del av Axel Johnson-koncernen."
Address: Hanstavägen 11, Kista Galleria, 164 91 Kista
Phone: 010-188 16 73
City: Kista
Zip Code: 164 91


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 21:00
Sunday: 10:00 - 21:00


related searches: Kicks Shoes, Kicks meaning, KICKS perfume, KICKS makeup, Kicks movie, Kicks Car, Kicks Nissan, Kicks sneakers
Similar places near
Hud & Kosmetik Hud & Kosmetik 801 meter Välkommen till Hud & Kosmetik 2018. Den 6-7 september ses vi på denna fackmässa. Obs...
Reviews
Jag handlade linser i kista. Dagen efter skulle byta ut till ett annat par då kommer personalen petar i förpackningen och öppnar sedan säger hon, den är inte plomberade. Vilket denna varan var plomberade. Så dålig attityd. Så otrevlig personal. Har kontaktat deras huvudkontor hur personalen betade sig då skulle deras chef hör av sig. Men även där så hörde de aldrig av sig. Så dåligt. Rekommenderar att ni aldrig besöker denna butik.
Jag har aldrig blivit så dåligt bemött som jag blev i denna kicksbutik idag 230108 kl 19:30 i Kista Galleria. Kommer in i butiken utan något välkomnade, varpå personalen vägrar genomföra en retur, trots att köpet genomförts online och jag uppvisar kvitto med QRkod som styrker returen. Personal hänvisar till en ”policy” som varken framgår skriftligt i butik eller på kicks hemsida. Trots upprepande försök att bli bemött på ett proffesionellt sätt med hänvisning till distansavtalslagen, vägrar butiksbiträdet lyssna, och istället använder härskartekniker och överröstar mig som kund. Blir därefter hänvisad att kontakt kundservice för vidare hjälp, varpå jag frågar om deras namn - så jag kan hänvisa till vem som tagit emot mig i butiken, får då som svar att de inte behöver uppge namn, ”vi är inte skyldiga att säga vad vi heter”. Har själv arbetat inom butik och service och de jag mötes av idag var under all kritik, ett tydligt exempel på varför man som kund inte vill handla hos Kicks och svartmålar varumärket i sin helhet. Kommer ta detta vidare men ALDRIG handla i er butik hädanefter, och avråder andra från att göra densamma.
Jätte dåligt inget jag rekomenderar alls Min mamma och bror gick in dit och försökte få hjälp, dom bad om hjälp och blev totalt ignorerade, personalen bara tittade på dom och vände ryggen. Otroligt dåligt
Jag var genuint förvånad över hur personalen var så öppet otrevlig och nonchalant, trodde det var dolda kameran. När jag ropade på personalen och frågade om jag kunde få hjälp så stirrade hon bara tillbaka irriterat utan att säga ett ord, och från vad jag läser på recensionerna så verkar de flesta blivit mötta av samma personal... Kicks, ni borde skämmas över att överhuvudtaget anställa en person som uppenbarligen inte vill vara där. När jag betalar för er varor så förväntar jag mig åtminstone att få lite hövlighet tillbaka. Har sagt till alla jag känner att inte gå dit och kommer att fortsätta göra det tills ni förflyttar henne..!
Är stamkund på kicks butiker, har varit inne i kista gallerias butik ett par gånger och blivit dåligt bemött varje gång. Personalen är otrevlig, dryg, och nonchalant då dem inte bemöter mig som kund där de ska visa intresse och viljan att sälja era produkter, exempel jag kan ge är när jag var inne för att köpa ögonfransar och frågade vart dem fanns, varpå butiksbiträdet viftade mot mig med en hand och sa där borta samt att jag ville köpa ett läppglans med plumpeffekt och fick samma viftande attityd av henne igen. Inga frågor om vad jag sökte efter eller vad hon kan hjälpa mig med. Och detta är tyvärr ingen engångsföreteelse. Har bekanta som har exakt likadana upplevelser. Kommer aldrig sätta min fot i denna butik igen och aldrig rekommendera denna butik till någon. Eftersom att detta är ett serviceyrke så bör ni också anställa personal med kompetens och som kan sociala koder.
Idag29/12-2021 var jag inne i butiken för att göra en retur som jag har köpte från Kicks.se. Den unga tjejen som stog vid kassa var under all kritik och inkompetet. Hon hade noll koll på butikens/Kicks policy. Hon påstog att varan jag ville göra retur var på rea, vilket inte var och försökte neka mig. Tråkig att personalen inte kan fråga mig först eller titta på kvitton istället göra ett slutsats direkt att varan var på rea och neka . Tänk att en enda person kan förstöra hela varumärket.
Nonchalant och arrogant personal som inte intresserade sig ett dugg för kundens önskemål och behov. Min fru som sedan länge varit kund hos Kicks har inte varit med om ett sådant beteende i någon annan Kicksbutik. Har ringt upp butiken och bett om att få kontakt med butikschefen. Vi får se vad det leder till… Uppdatering: Uppenbarligen har inte heller butikschefen något intresse av att följa upp och ta del av detaljer för att göra bättre nästa gång eftersom hen endast svarar kort på recensionen nedan och inte kontaktar oss trots att vi har tagit oss tid och ringt upp butiken och lämnat namn och telefonnr. Tips: Välj annan Kicksbutik om ni vill betala för kunskap/service inbakad i produktpriserna, vilket vi gärna gör. Beställ annars på nätet om ni vet vad ni behöver till ett lägre pris.
varning rekommenderas inte. Var där 14/10 kl 18:30 Sämsta kicks butiken i hela Stockholm!! Hela företaget Kicks borde skämmas att dom låter butiken vara såhär dålig. Har varit här flera gånger och det är SAMMA DÅLIGA SERVICE Och lyssnar inte på kunden.
Sämsta bemötandet. Kastade i princip in mina varor i påsen. Väldigt okunniga personal och bortskämda. Ägaren borde skämmas för så oprofessionell personal. Ush!!!!
Min fru gick in och blev totalt ignorerad trots att det var en helt tom butik. Ingen bra service.
Comment on this business

Directions to KICKS with public transportation


Kista centrum 50 meters
155
178
179
197
514
517
518
523
537
554
612
612X
613
627
685
687
Kista 70 meters
11
Kista centrum 80 meters
Kista T-bana 80 meters
Flygbussarna
Kista T-bana (Kista) (Stockholm) 120 meters

to add KICKS map to your website;