facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kicks

"Välkommen till oss på KICKS! Vi är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du shoppar hos oss.KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo och är en del av Axel Johnson-koncernen."
Address: Täby Centrum Stortorget 120 A , Täby 183 34, AB, SE
Phone: +46 8 768 26 40
City: Täby
Zip Code: 183 34


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: kicks makeup, kicks nissan, kicks stockholm, kicks rabattkod, kicks öppettider, kicks slang, kicks parfym
Similar places near
Life hälsobutiken Life hälsobutiken 0 meter Gick därifrån efter att väntat i 10 min. Expediten var upptagen med sin mobil och frå...
Rituals Rituals 310 meter En riktigt bra butik. :
Reviews
Gjorde ett snabb-besök på Kicks i Täby Centrum. Det var en del kunder i butiken. Eftersom jag visste precis vad jag skulle ha så gick besöket snabbt.
Jätte dåligt service. Personalen vet inte var produkterna som man frågar efter är och jätte lång väntetid för att få service. Borde ha produkterna liggande ute istället så man inte slösar tid att vänta på en personal som verkar inte ens vilja hjälpa dig.
Fick inte lämna tillbaka en obruten förpackning. Personalen menade att det måste vara plomberat om man vill lämna tillbaka varan.Då bör dom ju alltid upplysa om det när man handlar,eller hur.Kommer inte att sätta min fot hos er igen.Så dålig och otrevlig personal.
Frugan kom ut ut butiken illa kvickt morrade något om usel service från nonchalant personal som tydligen föredrar att prata med arbetskamrater före köptörstande kunder. Frugan brukar sannerligen inte svära men nu kom det flera ord som inte kan publiceras här än självskrivna orsaker. Lär med 100 procents säkerhet inte bli något återbesök inom kort.
Jag latinsk in med en tjej kompisvit och kollade på produkter runt i butiken, personalen blickade och följde efter mig men inte min kompisvi gick runt ensamma och kollade olika produkter, får en att önska sephora var kvar.
Sjukt dålig service. Så ledsamt att Sephora stängde. Skulle behöva ha en bra sminkbutik i Täby C. Väldigt besviken
Jätte dåligt service, väldigt dåligt bemötande av personalen. Jag kände mig kränkt.
Idag var jag inne på kicks i Täby centrum, jag skulle köpa en dior mascara. Jag tänkte passa på när kicks hade 20 procent. Jag letade efter en expedit, då jag inte hittade varan. Det kom fram en expedit..... Expediten: Kan jag hjälpa dig? Jag: jag skulle vilja ha den där mascaran pekade på demoexet men jag hittar inte var den finns? Expediten: jaha, nä, jag vet inte heller var den finns, jag jobbar bara där borta med ett annat märke, så tyvärr!! Jag: ok?!!!! då vet jag....... Jag gick till Åhléns i stället och köpte min mascara. sämre service än så kan det nästan inte bli
Världens bästa kicks!
Vad är d som händer med pers på Kiks i TäbyC : Inte första ggr!! Alltid tyckt om att handla där för bra service o engarerad pers..Man fick varken fråga om hjälp trotts att det va folktomt Ist va de mer intresserad av varandra. Va där ca 10 min...Sedan gick jag till Åhléns o köpte min parfym. Där åtminstone var man är synlig som kund Besviken kund
Comment on this business

to add Kicks map to your website;