facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kil Ros Restaurang

Kil Ros Restaurang

About

En asiatisk restaurang som säljer KINESISKA RÄTTER, THAILÄNDSKA RÄTTER, VEGETARISKA RÄTTER, STEK, DUMPLING och SUSHI i Kil, Värmland.

Story

En asiatisk restaurang som säljer KINESISKA RÄTTER, THAILÄNDSKA RÄTTER, VEGETARISKA RÄTTER, STEK, DUMPLING och SUSHI i Kil, Värmland.

Address: Storgatan 31, 665 30 Kil, Sweden
Phone: 0554-12400
City: Kil
Zip Code: 665 30



related searches:
Reviews
Alltså inredningen är som att kliva in på en restaurang cirka 1990 vilket förvisso är nostalgi, skulle behöva en glow-up. MEN maten är alltid god och fräsch och personalen är trevlig vilket gör att det väger upp för dekoren.
Åt lunchbuffen o den smakade jättegott o det hela avslutades med glass, friterad banan o kaffe. Hit återkommer vi.
Helt ok ställe, trevligt bemötande och rent och snyggt runt borden. Lite b att de satt en hoper degos oå sörpla pilsner. Sa att de var starkt men, styrka till kattungen hemma, väldigt bra smak och trevligt packat, take away och sat nere vid sjön. Jo att rekommendera för folk och fä och vanliga människor. Ska prova nått annat nästa gång..
Helt fantastiskt, bästa pad thai någonsin. Vi var på besök i Kil några dagar och blev helt överraskad av maten på denna restaurang. Hela familjen nöjd Ett måste nästa besök igen.
Okej. Men inte mycket mer. Trevlig personal dock men hade gärna haft lite annat på menyn.Mat: 3/5
Trevlig och tillmötesgående personal och maten blev klar snabbt
God mat och bra pris!
Bra restaurang med fokus på Thai och Kinamat. Vällagat, perfekt kryddat och elegant serverat.
Jag och killen blev väldigt besvinkna. Min pad thai smakade inget alls. Killen beställde vitlöksmarinerad kyckling med ris.. han fick försöka äta sig mätt på riset för såsen fick han kvällningar av.
Buffélunch, med en hel del att välja på, extra plus för proffsig mjukglassmaskin Tillgänglighet för rullstol: Gatuplan med parkeringsmöjligheter i närheten
Comment on this business

to add Kil Ros Restaurang map to your website;