facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kilands mattor

Kilands mattor

About

Vi säljer mattor för alla hem. Webbutik på www.kilandsmattor.se och 1000 kvm fysisk butik på Solåsen (Bangårdsgatan 23) i Jönköping.

Story

Kilands mattor är en 700 kvadratmeter stor mattaffär i Jönköping med webbförsäljning sedan 2008. Vår butik hittar du på Östra storgatan 62 och vår webbutik på kilandsmattor.se.

Hör gärna av dig på mail eller telefon om du har några frågor. Det går även bra att ställa frågor direkt här på facebook.

Products

Vi säljer alla mattor du kan tänka dig

Address: Bangårdsgatan 23, 553 03 Jönköping
Phone: 020-10 44 40
es.rottamsdnalik@ofni
City: Jönköping
Zip Code: 553 03



related searches:
Similar places near
Hovslätts Golvcentral AB Hovslätts Golvcentral AB 5 km Bra och personlig service samt mycket trevligt bemötande!
Reviews
En mysig affär där det är bra personal samt fina mattor.
Trevlig butik som luktar gott fina mattor och bra priser.
Väldigt fina mattor och alltid strålande service. Kan varmt rekommendera!
Trevlig personal! Bra priser
Mycket mattor att välja på. Hyfsade priser.
Fantastisk service! Med 14 mil till butiken för oss, ordnade personalen kantning av en lång hallmatta på 10 minuter. Vi njöt av alla fina mattor i butiken under väntetiden.
Sämst när det gäller allt! Beställde en balkongmatta för 1 månad sen och leveransen skulle ske inom några dagar. Fick ett mail om att de beklagar att leveranser dröjer till v.18. Fram tills nu är det okej agerat. Nu är det v.19 och jag ringde för att kolla när leveransen sker. Svaret är att det dröjer ytterligare 1 vecka. När jag frågar varför jag inte har fått någon information om detta så fick jag inga relevanta svar. De kunde endast erbjuda att annulera min order. Oproffsigt och dålig service. Handlar aldrig mer från er.
Trevlig personal som hjälper till och kan sin sak!
Trevlig och tillmötesgående personal. Ljus butik med lättåskådligt stort urval av mattor.Rekommenderas.
Kilands mattors utbud har bara på det senaste året blivit ännu mer djärvt och färggrant samt tilltalande. Ett stort plus är att man satsar även på ett brett utbud av naturmaterials mattor på bekostnad av miljöboven plast. Detta måste vara länets bästa mattutbud, nu när de flesta andra som säljer mattor i stort sett har ett sortiment bestående av svart till vit i gråskalor samt nyanser av brunt. Mycket väl värt ett besök, ett till och sen hittar du din drömmatta!
Comment on this business

to add Kilands mattor map to your website;