facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kils Golfrestaurang

Kils Golfrestaurang

About

Med hänförande utsikt över vackra Fryken, vällagad mat och omtänksam service erbjuder vi en upplevelse för alla sinnen. Välkommen!
#kilsgolfrestaurang

Story

Med hänförande utsikt över vackra Fryken, vällagad mat och omtänksam service erbjuder vi en upplevelse för alla sinnen. Hos oss kan du få en smakfull avslutning på golfrundan eller en trevlig kväll med vännerna - året runt.

Vi gör allt för att du ska få en måltid utöver det vanliga med omsorgsfullt utvalda varor. Kärleken till maten och omtanken om våra gäster har varit vår drivkraft allt sedan starten 2004. Vi hoppas att få rå om dig en stund med en stor portion matglädje och skön avkoppling.

/Karin Sohl med personal

Address: skärningsberg 1250, 665 91 Kil, Sweden
Phone: 055440740
City: Kil
Zip Code: 665 91


Similar places near
Kils Golfklubb Kils Golfklubb 11 meter Är det golfresturang ? Kiosken stängd ,solig varm höstdag, restaurangen stängd 1400 ....
Reviews
Helt fantastiskt god mat och mycket , trevlig personal o.att hundarna var välkommna på balkongenMat: 4/5
Buffé med restaurangmat. Hög kvalitet. Mängder med salladsrätter på buffén. Kolsyrat vatten ingår. Extremt serviceminded personal. Humana priser. Jättetrevlig miljö.
Supergod mat i mysig miljö till bra priser. Rekommenderas!
Jätte bra mat och trevlig personal !
Alltid super trevlig personal o mycket god mat!!
Stort tack Karin med personal. För en otroligt god Lunchbuffe' och trevligt bemötande. Hit kommer vi tillbaka fler gånger. Kan varmt rekommenderas. PRO- ULLERUD 32 nöjda pensionärer.
Mycket bra mat. Salladsbordet var utmärkt. När vi åt var det buffé. Man tar så mycket man tror sig äta upp. Ratar det man inte vill ha. Vilket innebär mindre svinn. Bra med platser både ute och inne. Ute platser åt tre olika väderstreck, för den som gillar sol respektive skugga.
God buffé, finns flera varmrätter att välja på. Salladsbordet bjuder på ett fantastiskt utbud med nått som passar alla. Restaurangen har fått flera utmärkelser. Åk dit och ät, det är en rekommendation. Golfbanan ligger precis invid, för den som vill spela en runda. Omgivningarna kring sjön Fryken är fantastiskt vacker, inte långt till badplats och camping.
Går tyvärr ej att betala med Sveriges egna kontanta valuta. Bojkottar denna restaurang tillsvidare. Hoppas ni tänker om och förstår att även kontantbetalande kunder är intäkter för er.
Så trevlig personal o god mat. Men det kunde vara lite mer syre inne. Kanske Hha öppet lite mera så man får lite friskare luft. Annars toppen
Comment on this business

to add Kils Golfrestaurang map to your website;