facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kimstads Bygg AB

Kimstads Bygg AB

About

Kimstads Bygg AB
070-593 16 36
[email protected]
www.kimstadsbygg.se

Story

Kimstads Bygg AB bildades i april 2012 efter ändrad bolagsform, men har funnits under annat namn sedan 1998.
Vår huvudsysselsättning har varit att bygga nya villor till kunder över hela Sverige. Vi bygger hus både i lösvirke och prefabricerade hus via husföretag. Vi samarbetar med AB Vallsjöhus sedan ett antal år tillbaka. Vi jobbar således med alla moment som ingår i husbyggnation.
Vårt samarbete med Arvidsson Byggmaterial i Skärblacka har alltid funnits, men intensifierades under 2012 då vi valde att genomföra en takkampanj tillsammans som slog väl ut. Många nya tak och mycket nöjda kunder blev resultatet av det samarbetet. Nu utökar vi samarbetet och tar in både fönster - och dörrmontering.
Kimstads Bygg har ambitioner att under året etablera kontakt med nya och befintliga kunder och att som företag utvecklas och ta in nya intryck och innovationer. Vi kommer även att utöka vårt arbete inom kakel och klinkers.



"Kimstadsbygg AB är ett byggföretag med stora kunskaper och lång erfarenhet. Vi utför det mesta: nybyggnation, tillbyggnader, badrumsrenovering, markanläggningar, grunder, kakel- & klinkerarbete, golvläggning, eltjänster, måleriarbeten, VVS, takrenovering m.m. Vi är din totalentreprenör när du bygger ut ditt befintliga hus eller rent av står i startgroparna för att bygga nytt. Våra takläggare & hantverkare utbildas kontinuerligt."
Address: Biskop Henriksväg 3, 61021 Norsholm
Phone: 070-5931636
City: Norsholm
Zip Code: 61021


Comment on this business

to add Kimstads Bygg AB map to your website;