facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kina Restaurang Ming

Address: 1 Stora Torget, 544 30 Hjo
Phone: +4650310900
City: Hjo
Zip Code: 544 30



related searches: Ming Kina, Restaurang Hudiksvall, Ming Palace Eskilstuna Meny, Ming Palace Meny, Ming Express, Ming Palace Sundsvall meny, Hot Chili meny, Ming Linköping
Reviews
Vi var ett sällskap som tog 4 små rätter. Alla i sällskapet tyckte det smakade bra och det var bra portioner. Anledningen till en 4a är att det inte fanns Fanta utan Apelsin dryck och den kosta lika mycket som en Fanta. Hade gärna haft lite mer champinjoner och lök i biff och bambuskotten annars smakade det riktigt bra. Barnvänlighet: Gott om alternativ på menyn för våra små Parkering: Bra pakerings möjligheter Tillgänglighet för rullstol: Inga trappor eller höga kanter att ta sig över
Nej alltså tyvärr. Det är inte en bra asiatisk restaurang. Alla som påstår det måste tyvärr ljuga. Jag har ätit här säkert 20 gånger, eftersom jag bor i Hjo och suget efter asiatisk mat blir stort i perioder. Men varenda gång undrar jag varför jag inte bara åkte till tibro där det finns en otrolig thai, eller köpte en burgare på kiosken. Det smakar 99% olja, oavsett vilken rätt du väljer. Har provat väldigt många olika. Den rätten som är bäst, är Middag Special A. Det är helt okej, men inte mer. Gör dig inte besväret att prova något mer exotiskt på menyn, utan kör säkra kort här. Friterade prylar kan dom, inte så konstigt kanske eftersom det verkar som att hela restaurangen badar i olja. Samt biff med bambuskott, smakar helt okej. Resten, NEJ! 2 stjärnor får dom och det är för att det är väldigt trevliga och fina människor. Jag vill verkligen att Ming ska bli bra. För det känns förjäkligt att åka och sponsra tibro, istället för att gynna Hjo. Men än sålänge ger de mig inget annat val. Om ni läser detta Ming. GÖR NÅT! Ta åt er av kritiken. Folk har klagat i flera år. Ni kan bättre! Och om nån annan som är sugen på att starta thai-restaurang i Hjo, läser detta: Det är öppet mål. Det skulle gå HUR bra som helst. Jag hoppas fortfarande att Ming repar sig, men det ser tyvärr mörkt ut just nu.
Tog stekt kyckling med grönsaker och chasewnötter och jordnötssås. Det va jättegott men tyvärr är jordnötssåsen utspädd och inte alls så god och krämig som på många andra ställen så det kommer jag inte beställa igen.
Maten är inte mer än strax under medioker nivå. Kycklingen är seg och gummiaktig. Portionerna är bra, priset ok, personalen trevlig, lokalen r nog som man kan förvänta sig av en äldre kina. Läget är bra och det väger upp lite grann att man kan sitta utanför på uteserveringen i vackra Hjo, men ha inga höga förväntningar på smakupplevelsen .
De har jättegod friterad kyckling som är både krispiga och saftiga.Mat: 5/5
Sammanfattningsvis: Medioker mat och höga priser. Vi beställde veg. vårrullar - de var små men ganska goda. Veg. nudlar - bland det oljigaste jag ätit smakade så också. Wokade grönsaker med ris - ganska gott!
Toppenställe kan varmt rekommenderaMat: 5/5
Väldigt god mat. Man får ta i perspektiv när man kommer dit att inredningen är ganska utdaterad men vad kan man förvänta sig av en liten restaurang i en liten stad. Det är en väldigt trevlig familj som har ägt restaurangen i många år, så länge jag kan minnas iallafall. Dem två som står där inne jobbar varje dag, under hela tiden dem håller öppet, det är väldigt starkt av dem. Det är trotts detta ett väldigt trevligt ställe med väldigt bra mat, väldigt gott. Rekommenderas till de som bor i staden och de turister som är sugna på asiatisk mat under deras vistelse i Hjo stad. Tips: Min favorit är just nr 37 Stekta räkor i szechuanstil ganska så stark, mycket gott.
Precis som förväntat av en sk svensk Kinaresturang! Vår mat var god och fräsch. Lagom peng på strax över hundralappen och en ordentlig portion. Själva serveringen kanske inte var jätteinbjudande men vi tog take a way och var nöjda!
Familjeföretag med vällagad mat.Mat: 4/5
Comment on this business

Directions to Kina Restaurang Ming with public transportation


Nygatan 290 meters
402
405
406
430
435
Hjo busstation 310 meters
402
405
406
430
435

to add Kina Restaurang Ming map to your website;