facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kina Restaurangen i Salem

Address: Säby Torg 8 , Rönninge 144 30, AB, SE
Phone: +46 8 532 535 09
City: Rönninge
Zip Code: 144 30



related searches: Salem Thai meny, Thai Salem, Pizzeria Salem, Restaurang Rönninge centrum, Rönninge Bistro, Foodora
Reviews
Tillfredställande urval av kinesiska och thailändska rätter. Bra smak. Bra pris. För att en restaurang ska erhålla den femte stjärnan krävs att det finns äkta cider på menyn, samt att toaletten är ren och fräsh - två essentiella punkter som tyvärr även de finaste restaurangerna ofta förbiser. Kina Thai Gården får godkänt för toaletten se bild, men någon äkta cider finns inte på menyn - bara alkoläsk.
Gott och trevlig, så kan jag beskriva stället! Samtidig kan jag rekommendera stället varmt!! Besökte stället till lunchen!! Pris, det kostade 99 kr!! MEN deras utbud !!! Olika sorter mat, och dryck ingår! Efterrätt banan, pannkakor och glass! Städat och rent! Verkligen trevlig service! === === === Idag provade jag efter lunch olika maträtter! Verkligen gott och lika bra kvalitet! Fortsätt bara så!!
Tyvärr har maten blivit mycket sämre. En gång när jag hämtade mat hade dom skurit revbensspjäll i stora bitar och lagt i sås. Mycket oaptitligt. Och smakade absolut inte gott kunde jag lagat bättre hemma Senast jag var där tar alltid med mig maten hem smakade maten bara socker. Synd. Har varit min favorit restaurang.åker ända från Grödinge landet för att köpa. Nu inget mer besök från oss Parkering: Efter klockan 11.00 är det svårt att få parkering
Beställde på plats och tog med oss maten hem. Drack en god öl medans vi väntade. Helt ok ställe. Trevlig personal.
Jätte trevlig personal och god mat.Mat: 5/5
Snabbt och enkelt, och smakade gott Avhämtning middag
Har varit super bra tidigare men nu var det inget vi kommer köpa igen. Thairätter var väldigt vattnig och, de fyra smårätterna var inget speciellt. Vårrullen som finns som förätt var toppen
Helt okej mat, både det varma och sushin. Lunchbuffén är också okej, men finns inte så mycket. Dom får en extra stjärna för den trevliga personalen :- Tyvärr sitter det folk här på kvällen och "bara" dricker, men så har det varit i denna lokal i "alla" år, så det är nog inte ägarnas fel.
OBS! Kinesiska lögnare, annonserar låga priser Mitt imen inne är det dyrare. Förklarar lögnaktigt
Fräscha råvaror. Väl tillagad mat som håller hög kvalitet. Mycket trevlig personal. Lokalen är ordinär.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Kina Restaurangen i Salem.

Rönni̇nge restaurants

opening hours, reviews, map, satellite view. Kina Restaurangen i Salem address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Kina Restaurangen i Salem. On this website you can share your comments and experiences about Kina Restaurangen i Salem with other people.

to add Kina Restaurangen i Salem map to your website;