facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kina Thai Ödeshög

Kina Thai Ödeshög

About

Hjärtligt välkomna att avnjuta en thailänsk måltid i trivsam och lugn miljö !

Address: storgatan 31, 599 31 Ödeshög
Phone: 0144-31334
City: Ödeshög
Zip Code: 599 31



related searches: Kina thai ödeshög ödeshög review, Kina thai ödeshög ödeshög menu, Kina thai ödeshög ödeshög photos
Reviews
Jag hade större förhoppningar, fick inte den maten som vi beställde. Väldigt lite kött. Kändes inte prisvärt, tyvärr första och sista gången.
Tog pad thai, 170kr och vatten till. Det visade sig bara smaka sött, nudlarna var som gegga och vattnet tog som 10kr betalt för. Toaletten 10kr också. Stället var helt folktomt. Borde insett att det kanske var ett tecken på att det inte var ett bra ställe. Skulle kunna äta på ett finare ställe för samma peng.
Varning! Mycket dålig Sushi baserat på ett besök. Sushin är mycket dyrare än vad det brukar kosta på många andra sushiställen, samtidigt som det är mindre bitar än på många andra sushiställen. Men framförallt är den mycket sämre än på andra sushiställen. När jag öppnade sushi-lådan möttes jag av lukten av gammal fisk och räkror, liknande hur det luktar i en soptunna. Det luktade och smakade illa och ofrächt. Riset hade inte jättebra smak o konsistens. Laxen hade börjat bli lite gulaktig. Crabsticksen var typ intorkad och luktade illa. Det följde med lite soya i en burk som var så liten att det inte ens gick att doppa sushin i soyan! Ska man hälla på soyan eller?? Jag bad om att få en vanlig skål som man brukar doppa sushi i och fyllde den med soya som stod på bordet, då upptäckte jag att det var fel typ av soya... kinesisk och inte japansk som man brukar ha till sushi. Jag vågade faktiskt inte äta upp sushin utan lämnade mer än hälften, och då är jag ingen kräsen person som brukar lämna mat. Det tog 20 minuter att få sushin. Det fanns räkchips men de var gamla och sega. Servicen var ganska dålig. De frågade nästan inget utan man fick fråga om allt själv vilket nästan känndes som självservice. Det verkade inte som en självklarhet att man skulle kunna få lite kranvatten till maten. Jag var mycket missnöjd med besöket. Det är mycket möjligt att de kan göra bra thai-mat, men i alla fall var deras sushi inte bra alls. Jag kom dit lunchtid på en lördag. Jag är van vid att få mycket mer sushi med mycket finare och godare ingredienser såsom lax istället för crabsticks, till ett mycket billigare pris. Jag kan inte rekommendera sushin här tyvärr.
Väldigt god mat och rejäla portioner. Parkering: Finns rejäl parkering på baksidan
Vi va 8 personer och fick vänta en evighet. Ingen fick mat samtidigt och tog 20 minuter emellan rätterna kom in. Det tog ungefär 20 minuter efter beställning och helt plötsligt fanns inte den maträtten. Dålig miljö. Toa spola inte ens.
Medelmåttig mat med dyr prislapp. 125:- för en gröncurry och 25 för cola zero. Stor portion dock.
Hemtrevligt och jättegod fräsch mat. Grönsakerna var färska inte på burk alltid en vinst. Personalen var trevlig.
Känns som att vara tillbaks i Thailand. Tack för fantastisk service och vällagad mat på riktigt asiatiskt vis.
Positiva är väldigt god mat, även att starkaste maten inte upplevdes något specielt så var det väldigt gott. Extremt dålig service i form av att vi ett sälskap om 11 hade 30!minuter från första servering till sista.
Riktigt usel! Ja avråder helt klart! Hitta ett hårstrå i maten å köket total nekar. Dessutom beställde jag stark mat. Helt standard okryddat kom de. Hit kommer ja aldrig att få igen!
Comment on this business

to add Kina Thai Ödeshög map to your website;