facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kindahls Dansskola

Kindahls Dansskola
"På Kindahlsdansskola i Vällingby kommer du garanterat ha roligt & lära dig dansa samtidigt!Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna oavsett ålder eller dansnivå.Många drar sig för att våga börja dansa men hos oss behöver du inte tveka!Vi har nybörjare kurser för er som aldrig dansat.Vi har funnits sedan 1950 i Vällingby & det säger det mesta.Vi har öppet 7 dagar & har 100 danslektioner i veckan i från 2 år till vuxen grupper. Öppet 7 dagar i veckan.ringa vid frågor tel 08875212"
Address: Siktgatan 1 , Vällingby 162 50, AB, SE
Phone: +46 8 87 52 12
City: Vällingby
Zip Code: 162 50



related searches: Kulturskolan, Danshuset
Reviews
Härliga Kindahls dansskola! Jag kan verkligen rekommendera denna dansskola för barn, ungdomar och vuxna. Duktiga, pedagogiska och genuina danslärare som verkligen älskar dans och bryr sig om sina elever. Jag var nyligen med på dansskolans galet roliga dance camp för vuxna på Näsby slott. Längtar redan till nästa år!
Deltog på Kindahls 24-timmars dansläger för vuxna. Det bästa jag gjort på mycket länge! Professionella och pedagogiska danslärare, positiv energi, ny kunskap om kroppen och härliga deltagare blev för mig en riktig boost och utveckling.
Dottern har gått här sen hon var 4 och har alltid tyckt det varit superkul. Nu är hon snart 10 och går dit två gånger i veckan. Bästa dansskolan i Stockholm! Danslärarna är super engagerade och gör så alla känner sig välkomna
Tack för ett varmt bemötande! Mina döttrar älskar verkligen att gå till dansen och min ena dotter visar inga spår av blyghet, på dansen vågar hon och man kan se hur lycklig hon blir av att dansa! Min andra dotter räknar ner dagarna till dansträningen och visar stolt upp vad hon lär sig. Det varma bemötandet och den familjära stämningen på Kindahls dansskola går inte att missa.
Kindahls dansskola är ett toppenställe för många. Här dansar allt från småttingar till äldre vuxna, från nybörjare till tävlingsdansare och stämningen är familjär. Dottern började som 2-åring och 12 år senare är hon fortfarande kvar. Här finner hon dansglädje, gemenskap, proffsiga ledare och en genomengagerad ägarinna som gör att vi som familj är mer än nöjda och vi rekommenderar verkligen Kindahls dansskola!
Båda mina döttrar har dansat hos Malin och hennes duktiga lärare i många år. Malin brinner verkligen för sin dansskola och hon och hennes team är fantastiskt duktiga på att se varje danselev både som individ och dansare. Vi kan varmt rekommendera kindahls dansskola för alla som vill lära sig dansa, och för dig som är sugen på att börja tävla som tävlingsdansare.
En dansskola med klass, som ser varje individ på sitt sätt och som verkligen vill att alla ska ha roligt i första hand
Jättebästa dansskolan. Tar hand om eleverna inifrån och ut. Bra lärare, kul och med kanonshower. Bäst helt enkelt!
Kindahls Dansskola är den bästa dansskolan i hela Sverige! Det är alltid glad och positiv stämning och det finns något som passar alla. Allt ifrån barndans till vuxenkurser till tävlingsdans i de högsta klasser i landet. Man får massor med kompisar, bra träning och rolig dans!
Fantastisk stämning och duktiga danslärare/dansare, detta är dansskolan för dig som vill utvecklas men ändå ha riktigt roligt!! Började dansa här som fjortonåring och sen dess har jag inte bara utvecklats enormt som dansare men även som individ. Som elev på Kindahls dansskola kommer du skapa vänner för livet och bli den bästa dansaren du någonsin föreställt dig.
Comment on this business

to add Kindahls Dansskola map to your website;