facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for King Tan

Address: Sveavägen 47 , Stockholm 113 59, AB, SE
Phone: +46 8 30 47 85
City: Stockholm
Zip Code: 113 59


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-23:00
Saturday: 12:00-23:00
Sunday: 12:00-22:00


related searches: tan(a+b) proof, tan(a+b) formula, derive tan(a+b), tan (a+b) example, geometrical proof of tan a b, sin(a+b), tan a b )=, tan(a+b) calculator
Similar places near
Steam Steam 235 meter Helt ok, jag var nöjd! Skulle komma tillbaka! Ett minus för den frysta spenatklumpen ...
Asahi Asahi 316 meter Plocka din egen mat och laga den själv, en asiatisk IKEA version av en restaurang då....
Mandarin City Mandarin City 340 meter Helt vanlig china buffé, dock utan glass till friterade bananen. Det skulle man bestä...
Pong Pong 357 meter
Sahara Sahara 359 meter
Djingis Khan Djingis Khan 423 meter Buffén var härlig med ett stort utbud där man fick plocka sina råvaror själv och däre...
Magnolia Magnolia 425 meter Riktigt god panengcurry med väldigt god och lite söt tofu som passade väldigt bra til...
Happy Rooster Happy Rooster 462 meter Riktigt bra och vällagat. Take away och äta på plats. Kan dock bli trångt eftersom an...
Tvätteriet Tvätteriet 542 meter
Ming Restaurant Ming Restaurant 547 meter Efter att ha läst recensionerna, så kände jag att vi måste pröva. När vi kom in, så...
China Wang China Wang 594 meter God mat, bra priser och trevlig stämning.
Mama Ye's Mama Ye's 600 meter
Asian Post Office Asian Post Office 608 meter Varje rätt var extremt god och en smakupplevelse utöver det vanliga. Trevlig personal...
Taku Taku Taku Taku 636 meter Bulgogi taco är den godaste. ”Buns” föll mig dock inte alls i smaken, jättekonstigt b...
Play av Panini Internazionale Play av Panini Internazionale 638 meter Trevlig personal, trevlig miljö, fräsch mat, rimliga priser och utmärkt läge.
Tako Tako 640 meter Lite tråkig mat, inte nån vidare smakuppluvelse som andra restauranger i samma stil. ...
Ting Ting Ting Ting 671 meter Supergod sushi till ett av stans bästa priser. Rekommenderar varmt!
Yam Yam Thai Wok Yam Yam Thai Wok 683 meter
Reviews
Maten var väldigt oljig och smaklöst. Dålig utbud på Maten samt maten var kall. Det var inte många rätter att välja på. Maten var inte alls gott. Det var inte värt att äta här. Det är väldigt mörkt i lokalen.
Ja det här var ett riktigt bottennapp. Lunchbuffé med tråkiga rätter, sliten tråkig lokal. Rekommenderas inte.
Dålig service, smutstig hälsomyndigheten?? och en känsla av 80-tals restaurang. Sushin var god dock.
Ätit här flera gånger sedan en period tillbaka, vid början blev man chockad varje gång på grund av att maten smakade otroligt bra. Sushin var grym och man fick den gjord framför sig. Inte bara det utan prisvärd buffe med en mysig lokal. En dag vände det hela och sen dess smakar det uselt. Sushin innehöll rå ris, Buffe maten smakade uselt, fanns inte något man inte kunde höja ögonbrynet för.
Vi var ett gäng som skulle ut och fira att vi tagit examen men när vi kom till den här restaurangen så blev vi extremt dåligt bemötta redan så fort vi klev in genom dörren. Jag hade sett på deras hemsida att man som student kunde få hela buffén mongolian barbeque samt sushi och dryck för 149 kr. Så jag ringde igår och frågade om detta stämde, varpå tjejen jag pratade med bekräftade detta. När vi kom till restaurangen i dag så fick vi höra att detta INTE stämde och att det skulle kosta extra om man ville ha dryck och sushibuffé. När jag hänvisade till telefonsamtalet samt hemsidan och att det faktiskt var lite därför vi hade valt den här restaurangen började tjejen bakom disken argumentera och säga att det stod fel på hemsidan och att det inte stämde, att det var andra priser som gällde och att "det faktiskt stod på skyltarna när man kom in". Jag frågade om det på något sätt gick att i alla fall få en dryck som kompensation för att restaurangen gått ut med fel information, varpå jag fick som svar att det inte gick för det skulle kosta tjejen i kassan pengar ur egen ficka. "Jaha?!" tänkte jag "hur fan tror ni jag betalar då?" Jag skiter högblankt i om personal betalar ur egen ficka, det är en ledningsfråga om det går till på så vis, inte en kommentar man slänger i ansiktet på en gäst. Jag frågar tjejen vad som är värt mer; att förlora 28 kronor för en cola eller en dålig recension varpå hon muttrar någonting på ett, för mig, främmande språk. Den här tjejen verkar ha skolkat under alla lektioner i service och bemötande. Lite senare under middagen kommer hon till vårt bord och trycker upp en bild från sin telefon i ansiktet på mig som visar deras hemsida och ett menypris och hävdar att jag har gått in på någon annan hemsida och hittat ett annat pris. Jag ber att hon inte ska störa vår middag, att vi stryker det och att vi inte kommer komma hit igen varpå hon fräser "ni får göra som ni vill". I övrigt så är restaurangen sliten och nergången, känns mer som att komma in på en A-lags krog än en mongolisk restaurang och bananflugorna dansar tango runt glasburkarna med såser. Utbudet var skralt och det som fanns smakade inte mer än ok och köttet var torrt och segt. Det brukar väl heta att man får väl vad man betalar för men jag skulle fått mer värde av att köpa några färgburkar till samma pris och slänga ut på en vägg och titta på hur det torkar. Första och sista gången på denna "restaurang" för vår del.
Världens sämsta asiatiska lunchbuffé...gå INTE hit!!! Maten var superäcklig!!!! Trodde inte att asiatisk mat skulle kunna vara äcklig....Men nu vet jag. Mådde illa asså!!! Och då provade jag lite av alla varmrätter!! Det enda som var hyffsat var väl det friterade typ. Inte alls starkt. Bara smaklöst och usch. Ta PONG istället!!
Även fast det är det billigaste i närheten så kostar det wxtr att få sallad och att få efterrätt även fast du körde buffén. Känns inte riktigt värt pengarna. Förutom Singah, en god Thailändsk öl till billigt pris under lunch 38:- Dock inge fel på maten. Det är vad man förväntar sig av en asiatisk buffé.
I Stockholm finns många asiatiska bufféer, bara i området runt Hötorget kan man finna ett tiotal och konkurrensen om buffetgästerna är med andra ord stenhård, inte minst under lunchtid. Det finns många likheter mellan de olika asiatiska buffetrestaurangernas utbud. Till exempel är det närmast obligatoriskt att det ska finnas en avdelning med sushi och misusoppa, och även det klassiska: friterad kyckling, friterade räkor, gyosa, vårrullar och olika wokade rätter. Allt detta finner du också på King Tan. Skillnaden mellan de olika restaurangerna finner man i stället i detaljerna, och en av dessa detaljer som skiljer ut King Tan från mängden är att du beställer din sushi direkt från sushikocken. Du får den som du vill ha den, och gjord och serverad speciellt för dig. Det är något som jag för min del uppskattar: det blir fräscht och gott och sushin ligger inte framme i onödan, särskilt viktigt varma sommardagar. Buffén i övrigt bjuder inte på några stora överraskningar, men är generöst tilltagen och man blir mätt, detta till ett av de mest konkurrenskraftiga lunchpriserna i city, hela buffén inklusive dryck kostar bara 98:- ända fram till kl 15.30 på vardagar.
Har bara provat lunchen här, tyvärr finns det inte mycket positivt att säga. Rätterna är standardiserade och relativt smaklösa, lokalen mörk och atmosfären livlös. Kanske ett litet plus för att de försöker göra sushin på beställning, även om resultatet lämnar mycket att önska.
Denna recension gäller mat för avhämtning. Man skryter på sin fina hemsida om rejäla portioner när man hämtar mat. Så var det inte! Portionerna är provocerande små! I 4 små rätter ingår ett ynka torrt spett, några sorgliga bitar kyckling i grön curry, 2 räkor ok och en pytteportion kött i chili. Efter att ha hämtat mat på ett 30-tal kinakrogar runt Sthlm i alla år så var detta ett riktigt lågvattenmärke. Det brukar alltid vara generöst med mat. Vi köpte 3 st och alla var lika dåliga. Man skickar dock med sötsur och jordnötssås för 15 pers. Varför? Ingen i familjen var vare sig mätt, eller nöjd med smaken heller för den delen. 2a gången vi var där och hämtade och det blir ingen 3e gång. Lika dåligt förra gången så det tycks inte vara en tillfällighet. Äta på plats är troligen att föredra. Men klokast är nog den som undviker stället helt och hållet!
Comment on this business

to add King Tan map to your website;