facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kinnarps Kontorsmöbler

Address: 521 73 Kinnarp
City: Kinnarp
Zip Code: 521 73



related searches: kinnarps kontorsstol, kinnarps chair, kinnarps stol, kinnarps capella, kontorsmöbler begagnade, kinnarps 9334 chair, kinnarps prices, oktav kinnarps
Similar places near
Reviews
2000 timmar om året i snart 28 år måste väl betyda att man trivs relativt bra. Genomtänkt kontorsmöblemang som levereras punktligt och utan arbete för kunden vid leverans.
Kinnarps AB är ett möbelföretag med säte i Kinnarp utanför Falköping, som grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps levererar helhetslösningar när det gäller inredning för kontor och offentlig miljö. Idag är Kinnarps den största kontorsmöbeltillverkaren i Europa och har försäljningsverksamhet i cirka 40 länder. Produktion sker vid sju anläggningar i Sverige och Tyskland: i Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås, Minden och Worms. Den största anläggningen ligger i Kinnarp. Jarl Anderssons son Henry Jarlsson var den förste som, 1987, tilldelades Albert Bonniers pris till Årets företagare. Kontorsmöbler och Jarla är äldre, lokala namn på fabriken i Kinnarp.
Kolla in showroom! Superfint!
Erbjuder extremt bra kontorsstolar och andra möbler i väldigt bra kvalitet med rimliga priser då man verkligen får vad man betalar för.
Mycket nöjd av deras andrasorteting....köpt ett stort Databord som passar i ett hörn, för ett tag sedan. Vet ej om andra sorteringen finns kvar, för kunder utanför Fabriken?
Största fabriken jag vart på! Klockren personal och riktigt fina möbler! Ett måste om man har möjlighet att komma på studiebesök
Så fint ställe väl värd att besöka inredning och fina kläder
Bra lunchrestaurang.
Var o käkade på industri restaurang. Mycket fin o väldigt enkel o suverän mat. Omgivningen var gemytlig.
Trevlig personal. Lätt att köpa ett skrivbord.
Comment on this business

to add Kinnarps Kontorsmöbler map to your website;