facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kinnekulle vid Vänern

Kinnekulle vid Vänern
Address: 53394 Hällekis
City: Hällekis
Zip Code: 53394


Reviews
Enkel men mysig ställplats mitt i samhället. 150 kr/dygn med el, 125 kr utan. Nära en väg där det kom en del tung trafik på morgonen men det störde inte nämnvärt. Tillgång till dusch, wc med mera nere vid båthamnen.
Sluttande platser långt till toa och tömning, har inte ens fått kod till toaletten trots betalning.
Jätte fin ställplats med närhet till vattnet o utsikt över vänern. El plats för 150kr och toalett, dusch och pentry att använda. Har man tur kan man vakna upp till att se hjortar precis utanför dörren.
Mycket fin ställplats för en natt.
Gräsplan som lutar lite grann. Vägen bakom stör inte nämnvärt. Lugn omgivnig. Dusch, WC och tömningsmöjlighet finns 150 meter bort mot gästhamn
Inte trevlig plats
Stod att det var öppet, men det stämde inte
Vacker prisvärd husbil 150 kronor inkl el, 125 kronor utan el vackert belägen vid Vänern nära småbåtshamnen. Toaletter och duschar finns. Och en utloppspunkt för gråvatten och kemisk toalett. Byn är mycket trevlig för promenader, det finns en skyddad byutsikt och dessa hus är alla små butiker och konstnärer. Området är med på Unescos världsarvslista och är en geopark. Du kan följa olika gång- och cykelleder som är väl markerade.
Enkel parkeringsplats på en stor äng, de första framplatserna med el. Du kan också betala i euro vid ingången till brevlådan.
Comment on this business

to add Kinnekulle vid Vänern map to your website;