facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kinnekullegården AB

Story

Gillar du likt som många andra personer i vårt avlånga land intresserad av att sticka och virka? Är garnkvalité, personlig service och snabb leverans något som du uppskattar?

Vi erbjuder garner av alla dess typer. Alpackagarn Akrylgarn , Ullgarn , Lingarn , Garn från 100% Återvunnen Bomull. Mönster , Virknålar och Sticknålar är exempel på vad vi erbjuder hos oss!

Du får alltid ett trevligt och personligt bemötande i dina kontakter med oss. Vi hoppas att du ska trivas med vår butik. och har du några frågor om våra garner , priser eller kanske behöver lite råd och tips, så tveka inte att skriva till oss antingen via mail eller på vår Facebook-sida!

Address: -, 533 97 Skara
Phone: +46 8 410 078 98
City: Skara
Zip Code: 533 97



related searches: Kinnekullegården ab skara age, Skara Konsthotell, Hellekis Säteri, Kurorten Mösseberg
Similar places near
Concrete UF Concrete UF 23 km Concrete UF erbjuder egentillverkade, betonggjutna ljuslyktor och krukor i olika mode...
Design & sömnad i Skara Design & sömnad i Skara 24 km Inspirationsrik heminredning för dig som söker det stilrena!Både som fysisk butik och...
Reviews
Trevlig plats med enorm utsikt! Fräscha toaletter.
Okej mat, men lite turistfälla. Väldigt tråkigt och opersonligt bemötande. Ett hej eller välkommen kanske man kan kosta på sig? Snäsigt svar när vi undrade var saltet fanns. Kanske behöver satsa på service med ett sånt drömläge?
Kantarellsoppa måste provas!
Fantastiskt god mat, vällagad och god smak, salladsbuffé innan och hembakad kakbuffé efteråt som ingår i dagens lunch 165:-, vacker utsikt och trevlig personal. Kan varmt rekommenderas
God mat o fika! Utsikten är bedårande!! Jag hade tur o fick bästa bordet
Bästa utsikten och riktigt bra mat. Bricklunch-feeling drar ner betyget något. Prisvärt och gott. Sa jag att utsikten är bäst?
Bästa husmanskosten jag ätit på länge, helt klart bäst i Skaraborg, värt en lång omväg
Fantastiskt läge, lättillgängligt, bra parkering, god mat och fika.
Högt belägen restaurang med vacker utsikt. Serverar god mat.
Comment on this business

to add Kinnekullegården AB map to your website;