facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kiropraktorkliniken i Helsingborg

Kiropraktorkliniken i Helsingborg
Address: Sundstorget 3 , Helsingborg 252 21, M, SE
Phone: +46 42 12 52 99
City: Helsingborg
Zip Code: 252 21



related searches: Massage Helsingborg
Reviews
Väldigt fint bemötande från start. Empatiska, kunniga och personliga, har inget ont att säga! Var där på konsultation och scanningbor i Göteborg, dem var väldigt flexibla och anpassade sig så jag skulle kunna få med saker hem till Göteborg. Dem hjälpte mig även hitta en klinik här i Gbg som kan tolka scanningen!
Efter ett antal vurpor i skidbackarna under vintern var en fruktansvärd smärta i ländryggen ett faktum. Varken att stå, går, sitta eller ligga ner var optimalt. Idag har kiropraktorkliniken hjälpt mig tillbaka till ett aktivt liv och trots att min kropp idag fungerar bra är det ett självklart val att fortsätta besöka kliniken regelbundet för ett fortsatt hälsosamt liv. Tack för er fantastiska kunskap och ert varma bemötande!
Väldigt dålig upplevelse förutom att receptionisten var jätte trevlig. Kiropraktorns enda mål var att boka så många behandlingstillfällen som möjligt istället för att verkligen hjälpa till med problemet när jag väl var där. Har aldrig tidigare varit med om sånt här trams.
Ville jag skulle komma två gånger för full betalning utan att behandla mig utan enbart ta reda på orsaken till problemet. Verkade som om de försökte lura mig på pengar. Inte okej!
Mycket bra fixade min rygg som jag gått med i 10år - imponernade - - rekommenderas starkt.
Har fått fantastisk hjälp med värk i korsryggen. Halvvägs genom graviditeten och kan fungera precis som vanligt igen, TACK!
Besöket gav ett seriöst proffsigt intryck. Även bra uppföljning.
De sysslar med hälsovård inte enbart sjukvård som de flesta andra
Oj vad jag blivit bättre i ryggen! Synd att jag inte kontaktade er tidigare
Ni har skaddat mig ni har inte behandling. Ni tänkt bra på pengar .
Comment on this business

to add Kiropraktorkliniken i Helsingborg map to your website;