facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kiruna Busstation

Address: Kiruna
City: Kiruna


Reviews
Kiruna busstation på denna plats är stängd från 19 juni 2023. Ny busstation finns mittemot Kiruna kyrka.
Chauffören på transferbussen är ganska otrevlig stannade inte för hon vi såg som var 10 meter för sen trots att jag påtalade och han började småpåva sig Det är lite synd eftersom han är ansiktet utåt för turismen. Men han sitter säkert tryggt på grund av LAS.
Transfer buss till järnvägsstationen anpassad till tågavgångstider
Dryg chaufför på transferbussen
Bra matställen å service
Det finns ingenting på stationen. Bara bussen stannar. Öppettider 07.00 till 17.00 endast för ett litet rum och badrum. Bättre och kolla rätt busstidtabell på hemsidan. @fabiannevdias
En grundläggande busstation. Det är gångavstånd till de flesta av stadens sevärdheter som kyrka, samiska museum, kiruna järnmalmsmuseum och centrum och turistinformationen. Det är en mycket enkel busstation med ett litet slutet väntrum. de närmaste restaurangerna och kaféerna finns i stadens centrum. Det finns inga skåp eller utrymme för bagageförvaring här. Pendeln från busstationen till flygplatsen kan fås härifrån. Biljetter kan köpas på själva bussen med kort. Pendeln till tågstationen är gratis härifrån. Tågstationen ligger 10 minuters bilresa bort och flygplatsen ligger cirka 25 minuter bort. Bussen till tågstationen och flygplatsen går enligt flyg- och tågtidtabellerna.
Litet väntrum. Toalett.
Comment on this business

to add Kiruna Busstation map to your website;