facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kiruna Lappland Turistcenter

Kiruna Lappland Turistcenter

About

Vi hjälper dig att få ut det mesta av din vistelse i Kiruna. Vi bokar roliga aktiviteter och vi rekommenderar gärna ett passande boende. Välkommen!

Story

Turistinformationen ligger i centrala Kiruna och är öppen dagligen under sommaren. Här får du inspiration och information om boende, aktiviteter och transport. Här kan du också köpa kartor, souvenirer, jakt- och fiskekort samt förvara ditt bagage.



"Kiruna Lappland Turistcenter hjälper dig med aktiviteter, boende, tågbiljetter, tidtabeller, bagageförvaring. Här får du också tips på vad du kan se och göra i Kiruna med omnejd.Varmt välkommen!"
Address: Lars Janssonsgatan 17, 981 31 Kiruna
Phone: +46 (0)980 188 80
City: Kiruna
Zip Code: 981 31



related searches:
Similar places near
Folkets Hus Kiruna Folkets Hus Kiruna 0 meter Trevlig personal och fina platser på balkongen, men ölen var varm och kaffet sådär...
Folkets Hus Kiruna Folkets Hus Kiruna 2 meter Dem har bra service å det är lätt att hitta vars man vill. Fin bio salong och sköna s...
NorrlandsGuiden NorrlandsGuiden 1 km Vi gör det lättare att hitta dig i Norrland! Tillsammans med sju andra domäner har vi...
Luossavaarabacken Luossavaarabacken 2 km Fin backe med trevlig personal. Fem starka stjärnor
Explore Kiruna Explore Kiruna 5 km Vi var på älgsafari med en mycket trevlig och bra guide. Tog sig tid att förklara och...
Reviews
Platsen var en samlingsplats för ett besök i LKABs besöksgruva. Så det var en vänt hall för min del. Men där fanns en toa och information om staden.
Jag fick jättemycket inspiration och information samt smidig hjälp att boka mina aktiviteter i Kiruna, som t ex den intressanta guidade turen i LKAB:s järnmalmgruva och i Jukkasjärvi på det helt magiska Ishotellet. Personalen på Kiruna Lapland är både kunniga och supertrevliga och det fanns intressanta utställningar och lite mer allmän information om stan och trakten runt om inne i själva turistcentret som ligger mitt i Kiruna, granngårds med Scandics hotell.
Det är väldigt bra.
Spännande med stadsflytt men sorgligt att saknar själ.
¡Trevlig personal och mycket att njuta av den fantastiska miljön! Var där just när filmfestival ägde rum så blev det mycket prat om filmer bland annat.
Kiruna staden med de åtta årstiderna med en fantastisk utsikt över fjällkedjan och Sveriges högsta berg Kebnekaise.
Intressant plats med mycket kultur.
Kul tur på LKAB, lärorikt och intressant
Trevligt folk magisk natur
Mycket bra plats för Kirunabor och turister , synd att den ska rivas inom en snar framtid. Kurth
Comment on this business

to add Kiruna Lappland Turistcenter map to your website;