facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kisa Wärdshus & Hotell

Kisa Wärdshus & Hotell

About

Wärdhus och hotell med kungliga anor från 1600-talet. Här bedriver vi 400 år senare samma verksamhet, mat och boende för resande.

Just nu erbjuder vi boende och en härlig hotellfrukost.

Restaurang och pub är stängda för renovering.

Story

Wärdhus och hotell med kungliga anor från 1600-talet. Här bedriver vi 400 år senare samma verksamhet, mat och boende för resande.

Just nu erbjuder vi boende och en härlig hotellfrukost.

Restaurang och pub är stängda för renovering.

Address: Tingshustorget 1, 590 38 Kisa
Phone: 0494-122 22
City: Kisa
Zip Code: 590 38


Reviews
Rummet var superfint men det var inte särskilt välstädat och både inredning och möbler var trasiga. Känslan var någon sorts förfallet lyxhotell hämtat från någon skräckroman bara rummet då. Resten av värdshuset hade ingen lyxig känsla. Verandan där frukosten som var ok men inte mer kändes inte som om maten var särskilt fräsch serverades var billigt renoverad någon gång de senaste 20-40 åren och duken på vårt bord var en gammal kökshandduk. Servicen och informationen var väl i stort sett obefintlig. Dessutom skrålades det från uteserveringen precis utanför de tunna fönstren på kvällen så ALLT hördes. Var faktiskt förvånad att se fler gäster där men antar att det var fler än vi som var på genomresa och upptäckte att det mesta var fullt..
Mycket ljud från trafiken till sen kväll. Kunde vara bättre frukost Lite ostädat i koridor o trappan Sviktande golv innan vårat rum För få p plattser när det är mycket gäster Annars bra ställe.
Mycket fint och centralt boende i Kisa med närhet till mycket. Trevlig hjälpsam personal, bra frukostbuffé och en lanthandel med lokala produkter. Fina rum och en trevlig trädgård/innergård samt restaurang.Rum: 4/5
Väldigt trevlig miljö och personal. Affären har ett utbud med kvalitet och hållbarhet där det både finns en del basvaror men också det lite lyxigare. Utbudet i serveringen är än lite begränsat men gott
Trevligt med all försäljning av våra lokalproducerade varor i Kinda. Missa inte att besöka när ni passerar förbi Kisa.
Bästa stället om man behöver sova över. Supermysig affär också.
Dålig frukost: det var bara en person när vi kom men allt basic var redan slut som yoghurt, ägg och bröd. Gymmet som tillhör hotellet är en bit bort och är riktigt slitet. Vi lånade pentryt och jag har aldrig sett nåt så outrustad pentry i hela mitt liv. Så basic som salt och tesked fanns inte. Vill verkligen hitta något positivt om hotellet men tyvärr. Inte mycket är bra här.
Spenderade vår bröllopshelg på Kisa Wärdshus och fick perfekt service på alla sätt med fina blommor, frukt och liten present på det välstädade och charmiga rummet. Vi åt också en superfin och vällagad brunch dagen efter bröllopet. Tack för allt!Rum: 4/5
Efter att nu ha bott fyra gånger på Kisa Wärdshus kan jag konstatera att kvaliteten på ALLT sjunkit för varje gång. Från att ha varit ett helt ok litet hotell, slitet men ändå ok övernattning till nu senast smutsigt, skadegörelse trasigt fönster i ingången till rummet, glas på marken utanför som ej tas omhand trots påpekanden, en kvällsmeny bestående av 2-3 rätter, en frukostbuffé som känns ohälsosam då allt står framme i värmen och personal som i stort sett verkar skita i gästerna så vill jag härmed skicka en varning till alla som ens funderar på att övernatta här. Gör inte det!
Se upp! En del rum är nog fina, de i den ovårdade sidobyggnaden är inte bra. Fråga först! Fläktljud hela natten. Inte bra städat. Ofta obemannat, dålig information. Tyvärr dåligt bemötande om man har synpunkter. Det finns andra boenden längs väg 23/34 som är mer prisvärda.
Comment on this business

Directions to Kisa Wärdshus & Hotell with public transportation


Hästen 60 meters
290
Kisa station 150 meters
Krösatåg
Värgårdsplan 150 meters
290
Kisa torget 150 meters
290
Kisa station 150 meters
39
540
545
546
Krösatåg

to add Kisa Wärdshus & Hotell map to your website;