facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kista Galleria

Kista Galleria

About

Kista Galleria är ett av Stockholms största köpcentrum med 180 butiker och restauranger.

Story

Kista Galleria är ett av Sveriges största köpcentrum med 180 butiker och restauranger, bio, bowling, gokart och en hel rad med serviceinrättningar såsom bank, post, tandläkare, BVC.

Öppet måndag-söndag 10-21.



"Kista Galleria är en galleria i Stockholmsförorten Kista som förvaltas av Citycon, ursprungligen byggd 1977 men helt ombyggd kring millennieskiftet. Gallerian har 140 butiker och restauranger, multiplexbiograf med 11 salonger, en bowlinghall samt en 4 000 m² gokartbana. I gallerians två torn finns studentbostäder."
Address: Färögatan, 30, Kista
Phone: 08-562 532 00
City: Kista



related searches:
Similar places near
Doktorn.com Doktorn.com 345 meter Åk inte hit för Covid-19 antikroppstest eller av någon annan anledning för den delen....
Reviews
Fin galleria, välplacerad. Hade massvis med butiksval, men flera kontor, och människor har börjat flytta sin handel till "Mall of Scnadinavia" efter den invigdes. Det har gjort att flera butiker som brukade vara i Kista Galleria har flyttat till Mall of Scandinavia istället, lite synd om Kista eftersom den blev kvarlämnad. Ser ingen framtid för denna gallera om ingenting ändras i närheten som attraherar tillbaka butikerna
De flesta butikerna finns på gallerian, men själva köpcentrum är smutsig och inte lika trevlig som MOS till exempel. Pappret på WC saknas nästan alltid.
Bra butiker, flera restauranger med skiftande mat inriktning. Goda parkeringsmöjligheter för de bilburna och det finns både tunnelbana linje 11 och busslinjer med hållplatser direkt vid centrum.
Tyvärr har Kista Galleria fallerat. Många affärer som slår igen. Dock en del nya som är ok. Det bästa med Kista är Food Courten och öppettiderna.
Någon gång under de senaste veckorna har man tagit bort de runda bänkar som fanns i den långa gången från tunnelbanans utgång bort till växlingskontoren. Mycket dåligt! För alla, i synnerhet vi som är äldre och som har funktionshinder som rör oss i centrum, är bänkarna oerhört viktiga. Under Kista Gallerias historia har vi i långa perioder haft för få bänkar, och den senaste tiden var det väldigt mycket bättre tack vare de runda bänkarna. Nu är Gallerian lika ogästvänlig som den varit.
Som ett mycket stort uppehållsrum. Inte ett ställe man tar med sig barnen till för att handla. Det mesta i butiksväg finns naturligtvis, men det är tämligen "själlöst."
Mycket aktiva missbrukare och fulla människor som driver runt bland langare.
Världens sämsta hyresvärd citycon. Vi som butiksägare är jätte missnöjda. Fler och fler stänger för varje dag. Det enda vi har kvar i gallerian är restaurangerna.
Bra med många restauranger och butiker. Här finns mat allt möjligt från världens alla hörn. För just det får de toppenbetyg. Tyvärr har Gallerian uselt med kundtoaletter. Så här får de betyg bara en stjärna. Med så många restauranger och restaurang-gäster så borde Gallerian ha rediga och städade kundtoaletter minst i klass med Sollentuna Centrum.
Stor galleria där man ser medel- och överklass folk från orterna samt en massa programmerare från asien, få blonda besökare. Det mesta finns , bland annat ett välsorterat Systembolag. Enstaka små butiker finns alldeles utanför gallerian norr och söder samt vid närliggande busstationen. Det enda som saknas är en affär med större elektronik.
Comment on this business

to add Kista Galleria map to your website;