facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KITEKALLE

KITEKALLE

About

Allt du behöver för KITE SUP SURF BIKE
Försäljning, kurser och uthyrning... VÄLKOMNA!!!

Story

KITEKALLE driver certifierade kiteskolor i Göteborg, Halmstad, Varberg, Falkenberg, Båstad, och på Öland. Våra instruktörer är utbildade enligt IKO eller KSA och vi lägger stort fokus på säkerhet i våra kitekurser. I kiteskolorna använder vi till största del de säkraste kites:en på marknaden med 5:e lina såsom North kites och Flysurfer. Läs mer under kite länken. I kursen ingår även en instruktions DVD film samt en kitemanual från KSA.

Vi utgår från halmstad och har filialer med kursverksamhet i Göteborg, Varberg, Falkenberg, Båstad och Öland.

SUP Stand Up Paddleboard

Paddla ut i naturen för att utforska sjöar och floder såsom Fylleån, Nissan, Lagan etc. eller surfa bland vågor och dyningar längs stranden. Hyr eller köp hos oss. Läs mer under SUP länken.
ATB – All Terrain Board (skateboard för ojämn terräng)

En ATB kan du köra tillsammans med en kite på stranden eller downhill i gräsbackar, grusvägar och cykelleder. Hyr eller köp hos oss. Läs mer under övringt - ATB.
Kajak

Vi säljer Kajaker från BIC, läs mer om BIC här



"Cykeluthyrning, Kite, SUP, SURF butik, uthyrning o kurser, kläder & solglasögon"
Address: Stationsgatan 58, 30250 Halmstad
Phone: 035212223
City: Halmstad
Zip Code: 30250


Similar places near
Uffes Golfshop Uffes Golfshop 682 meter Helt okej utbud
Hyrbilsdepån Hyrbilsdepån 2 km Moujad är en härlig man
Hertz Hertz 2 km
INTERSPORT Sverige INTERSPORT Sverige 3 km Katastrof dåligt utbud med fotbollsskor och storlekar. De hade inte någon storlek var...
Idrottsshopen.se Idrottsshopen.se 3 km Välkommen in på http://www.idrottsshopen.se / Jenny Wilde
Stadium Stadium 3 km
Hertz Hertz 3 km
Eleiko France Eleiko France 3 km Depuis 1957 nous avons produit du materiel qui a été utilisé par des milliers d’athlè...
Eleiko Eleiko 4 km Produkter och kundservice i världsklass! Fick otroligt bra hjälp och bemötande när ja...
Haverdals Golfshop Haverdals Golfshop 11 km Vår populära shop är som vanligt full med det senaste inom golfmodet. Ett brett urval...
WestGear AB WestGear AB 12 km Så sjukt bra service. Ni är helt klart bäst.
Eleiko Latinoamerica & Caribe Eleiko Latinoamerica & Caribe 228 km THE NUMBER ONE STRENGTH COMPANY Desde hace 60 años, ELEIKO es líder mundial en Levant...
Reviews
Hade planerat att ta en kitekurs ett år i förväg och hade goda förhoppningar i och med bra betyg. Tog tre dagar ledigt från jobbet bara för detta. Dagen innan får jag besked om att vädret är dåligt, vilket är okej. Jag föreslår ledighetens sista dag istället och får beskedet att det 'kan funka'. Mailar och ringer upprepade gånger för att få det bekräftat, utan lycka, men antar att det då är bestämt. Dyker upp på torsdagen och då vet man ingenting.
Fantastisk upplevelse och en jätte fin runda på suseån kan varmt rekommendera detta! Vi var 10st, 4vuxna och barn i blandade åldrar 3-11år. Vi hade bokat fel dag men Kitekalle fixade och Marcus var på plats bara 30 min senare. Fantastisk service och ett superfint bemötande !
Trots att vi kom fel datum så löste de allt på ett smidigt sätt! Snabba och väldigt trevliga! Vi kommer snart igen
I butiken: Vi fick jättebra rundvisning i butiken för att se vad det fanns för kul grejer att prova på. Och så fick vi hjälp att hitta den utrustning vi ville köpa och som vi blev mycket nöjda med. Kitekursen: Claes är en superduktig kitare som kan lära andra på ett kul och inspirerande sätt. Barnen tyckte det var jättekul.
Väldigt trevlig personal. Hyrde vanliga cyklar där. Funkat kanon. Plus när vi var där hade dom 50% på mycket i butiken. Kommer lätt besöka dom när jag är i Halmstad nästa sommar.
Extremt bra service och bemötande. Bra kvalitet på cyklarna el och citybike.Erbjöd hämt och leverans av vårt bagage. Helt otroligt generöst. Kommer definitivt bara hyra här framöver.
Var inne idag första besöket och fick trots att de hade stängt egentligen grymt trevligt bemötande, omfattande information och super bra deal på saker jag behövde. Ingen fråga för din.och super trevlig attityd och kunskap. Rekommenderas varmt till alla som vill ha bra service o kunskap i trevlig miljö. Dessutom lika bra pris som på billigaste internetshopen. Världsklass
Hallands och en av västkustens skönaste och goaste snubbar! Driver en härlig surf shop med allt du kan tänka dig! Surfing, SUP, Kitesurf och vindsurfing, hyr även ut cyklar om man tex vill uppleva Halmstad via cykel. Rekommenderar detta stark! KiteKalle ställer alltid up!
Superbra privatkurs för kitesurfing. Trevlig, inspirerande och proffsig tränare. Barnen älskade det.
Bästa stället att hyra cykel med mera. Trevligt, prisvärt och finfin service.
Comment on this business

to add KITEKALLE map to your website;