facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klädesholmen Seafood

"Redan på femtonhundratalet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn. Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig under många hundratals år.I generation efter generation har vi här på ön utvecklat sillen till en inlagd delikatess. Nu har vi kvarvarande familjer förenat oss under varumärket Klädesholmen för att bevara den svenska silltraditionen.Idag driver vi en modern verksamhet som fortfarande bygger på vår långa tradition i hantverket, en unik känsla för råvara och de nära kundrelationer som bara ett familjeföretag kan erbjuda. Här på hemsidan har vi samlat information vi hoppas att du som kund har nytta av – och även som besökare på vår traditionsrika ö."
Address: 1 Rytterholmen, 471 51 Klädesholmen
Phone: +46304600180
City: Klädesholmen
Zip Code: 471 51



related searches: Tjörn Klädesholmen, Klädesholmen kaviar, Årets Sill 2021
Similar places near
Handlar'n Handlar'n 238 meter En mysig liten mataffär.
Reviews
Super trevlig personal alltid ett nöje att lasta där samt super god sill som man fått förmånen att testa många olika från dom, kommer bara bli deras i framtiden
Supergod sill som är lagom och balanserad i smaksättning. Jag köper hädanefter inget annat märke av sill och rekommenderar den varmt!
Super trevlig personal
Översatt av Google Jag gillade verkligen det här stället. Laddad med en skarpsill till Ryssland. De laddade den snabbt, de tog med dokumenten direkt till bilen, en keps och en penna som bonus! En bagatell, men trevlig. Alla ler och är väldigt artiga. Original Очень понравилось это место. Грузился килькой на Россию. Загрузили быстро, документы принесли прямо в машину, бонусом кепка и ручка! Мелочь, а приятно. Всё улыбаются и оч вежливые.
Översatt av Google Killarna är super, de själva möttes, laddade, på slutet gav de fisken. Original Ребята супер, сами встретили, загрузили, в конце дали рыбу.
Översatt av Google Mycket vänlig personal, utsökt mat. Vid lastning kan förare bjudas på läcker sill, och du kan välja vilken du gillar!!! Original Очень приветливый персонал, вкусная продукция. Водителей при загрузке могут угостить вкусной сельдью, при чем можете выбрать, какая вам нравится!!!
Comment on this business

to add Klädesholmen Seafood map to your website;