facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klättercentret

Address: Tellusgången 24 , Hägersten 126 37, AB, SE
Phone: +46 8 730 00 93
City: Hägersten
Zip Code: 126 37


Opening Hours

Monday: 09:00-22:00
Tuesday: 09:00-22:00
Wednesday: 09:00-22:00
Thursday: 09:00-22:00
Friday: 09:00-22:00
Saturday: 10:00-20:00
Sunday: 10:00-20:00


related searches: Klättercentret hägersten in english, Klättercentret Akalla, Klättercentret Solna, Klätterverket, Klättercentret priser, Klättring Stockholm, Klättercentret Uppsala, Klättercentret Gallerian
Similar places near
Telefonplans Kemtvätt och skrädderi Telefonplans Kemtvätt och skrädderi 360 meter Lämnade in rock för lagning av foder samt även lagning av dragkedja till en jacka. Sn...
Pub Diset Pub Diset 734 meter Vill du bevittna otroliga sångprestationer värda de största musikpriserna i världen? ...
Restaurang Hägern Restaurang Hägern 767 meter Åsens bästa hak! Förutom att de har live underhållning så som trubadurer så visar de ...
Karbin Klätterhall Karbin Klätterhall 2 km Jag är ny på det här men min upplevelse är att det är bra klätter vägg är, trevlig pe...
Verkets Matsal Verkets Matsal 2 km Nja. Intentionerna finns att göra det bra finns, det märks. Ni når dock inte hela väg...
66 Kvadrat Sushi Fruängen 66 Kvadrat Sushi Fruängen 2 km De va bättre förr. Numera har de oengagerad personal, okej mat och en okej servering....
Reviews
Jag är ingen erfaren klättrare, så finns det detaljfel i recensionen beror det på det. Jag var här en lördag i juni och då var det rätt lugnt. Bemötandet när jag kom var mycket vänligt och tillmötesgående. Jag fick ingen känsla av att personalen var trött på att svara på nybörjarfrågor och dylikt. Som jag förstod det kunde jag vara på plats hela dagen efter att ha betalat inträdet. Det gick även bra att hyra klättrarskor för en mindre penning. Det totala priset var överkomligt, men inte billigt. Klättercentret är stort och det finns mängder av väggar att klättra på, både genom friklättring på låg höjd och med rep på hög höjd. Jag klättrade bara utan rep på låg höjd, vilket jag tror kallas bouldering. Det finns banor att klättra med flera olika svårighetsgrader, så det passar både nybörjare och de som är lite bättre. Jag stannade flera timmar och hade en utmärkt dag. Det var så pass lugnt under dagen att jag inte behövde vänta för att klättra där jag önskade. Det finns även ett café med enkelt tilltugg. Typ ägg och någon macka. Det enda negativa var väl träningsvärken i underarmarna efteråt, men det hör väl till :-.
Fräsch lokal med väldigt många väggar med bra och utmanande problem. Personalen var hjälpsamma och trevliga. Gymmet var litet men fungerande. Rekommenderar starkt!
Mycket trevlig klätterhall. Det finns olika höjder på väggarna och både med och utan autobelay. De kör enligt franskt system. Det går att hyra all utrustning man behöver om man inte har egen. De säljer även skor m.m. på plats.
Här finns något att utmana dig själv med, oavsett hur erfaren eller oerfaren du är. Flera med yngre barn och en liten vägg för den absolut yngsta klättraren finns. Mammor med bebisar i caféet i barnstol, alla verkar välkomna in. I caféet kan du välja att sitta ute vid bord i del av klätterhallen, eller innanför dörren, nära cafeterian och butiken. Fina omklädningsrum med duschar, fräscha toaletter och gratis om du skriver in regnummer vid ankomst, har p-skiva och parkerar enligt hänvisning.
Riktigt nice klättring! Spenderade en helg här ihop med en kompis och vi upplevde problemen som mycket bra och varierande! Kan bli lite väntetid när det är som mest folk men detta var ingenting som jag störde mig på! Helt ok käk att köpa på plats Glöm inte att ta med eget hänglås till omklädningsrummet! Kommer absolut komma tillbaka hit!
Dyrt men väldigt bra. Har jämfört detta med Klätterverket i Sickla samt Bouldering Stockholm och detta är klart bäst, men dyrast. Så om du är ny på klättring kanske ett annat ställe går lika bra, men om du vill ha variation och utmaning är det perfekt.
Ett stort ställe med en massa höga väggar att klättra på, bra instruktörer och utrusning. Låneskor luktar illa som överallt ta med extra strumpor men har bra passform till olika fötter inkl väldigt smala som mina. Nu har vi våra gröna kort och kommer säkert hit igen :
Grymt bra klättring där. Mycket att välja på, bouldering, topprep och ledklättring. Dock nästa alltid mycket med folk. Bra leder, bra men lite åt det svåra hållet i graderna på boulderingen. Men vill man ha mycket att välja på, så är det det bästa stället.
Härligt klätterställe med klättring för alla. Kunnig och trevlig personal. Högt säkerhetstänk. Perfekt för teambuilding. Alla kan klättra.
Inte för svårt, inte för lätt. Mjuka mattor att falla på om man ska bouldra. Testa, man måste inte ta sig hela vägen upp!
Comment on this business

to add Klättercentret map to your website;