facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klättercentret

"Vi erbjuder inomhusklättring för alla, nybörjare som inbitna klättrare. Vi är stolta att ha Uppsalas största klätterhall och inriktade på att bjuda alla på den absolut bästa klätterupplevelsen."
Address: Kungsgatan 66 , Uppsala 753 18, C, SE
Phone: +46 18 477 05 18
City: Uppsala
Zip Code: 753 18


Opening Hours

Monday: 10:00-22:00
Tuesday: 10:00-22:00
Wednesday: 10:00-22:00
Thursday: 10:00-22:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-20:00
Sunday: 10:00-20:00


related searches: klättercentret solna, klättercentret akalla, klättercentret telefonplan, klättercentret jobb, klättercentret climbing gym, klättercentret uppsala, klättercentret malmö, klättercentret facebook
Reviews
Lagom stor del av bouldering och högvägg. Mycket av boulderingen var overhang. Roliga grepp och i jämförelse med de senter jag klättrar på vanligtvis hade de mer "naturformade " grepp. Högväggarna var relativt normal längd, topprep var fäst på många av väggarna. Något jag märkte var att de skärmade av Stora delar för att göra nya väggar, villet drastistk tog ned antal väggar jag kunde klättra. Butiken är liten men tillräcklig för ett center, personalen trevlig. Omklädningsrummen rymliga. Qr koden med hänvisning til YT för beta är en god idé, men du skickas till en ganska stökig profilsida där det är svårt att hitta betan till just din vägg du projektar. De har et gym som er stort nog när det är lite mindre med folk, god kvalitet och duger fullt till kompletterande träning. Det Stora minuset är ett generellt problem med att trots du har tagit certifikat i Norge för att klättra led brattkort så får du inte klättra led i på detta senter då du behöver visa upp ett svenskt rött kort. Vi fick dock klättra topprep, men för mig är det inte lika roligt.
Helt ok klättergym. Inte bäst men inte sämst. Största nackdelarna är brist på ventilation och hälsosam luft, rutinmässig rengöring och städning samt öppettiderna. Skulle gärna se att ni har öppet tidigare på morgonen. Vore bra att kunna klättra mellan 06-08
Besökte Klättercentret för första gången. Så roligt. Så fint. Så trevligt och så fräscht. Bra bemötande och goda chokladbollar.
Var bara där för att bouldra. Bra och ganska intressanta problem men tycker det är tråkigt att tävlingsproblemen tar så mycket plats. Dock en proffsig känsla även om jag föredrar en mer "old school" känsla när det kommer till klättergym. Det som drar ner betyget är att lokalen var väldigt varm och kändes som att ventilationen var väldigt dålig.
Kul aktivitet för barn och vuxna, provapå-kursen var kul, bra instruktörer!
Det är så kul att klättra! Många svårighetsgrader och alla kan klara någon. Topprepsbanor och ledklättring. Här finns även kurser och butik med allt som behövs, samt möjlighet att hyra utrustning. Fräscha lokaler, nya banor lagom ofta och ett café.
Uppsalas bästa klätterväggar Rep och bouldring i en fantastisk atmosfär samt Moon vägg och en fin trä/systemvägg för metodiskt tränande.
Jättefin anläggning med bra leder, god belysning, bra ventilation men framför allt god stämning och trevlig personal. Omklädningsrummen är fräscha med gott om skåp och det finns bastu. Svårt att ge något annat än fem stjärnor.
Finns alldeles för mycket tomrum på väggarna. Det kan exempelvis vara bara ett problem på en hel vägg. Verkar som att i jämförelse med Klättercenten i Stockholm är väggarna inte alls lika välplanerade. Ändå ett rent och fint klätteringsgym, stämningen är dessutom bra. Synd att väggarna drar ner verksamheten ibland.
Comment on this business

to add Klättercentret map to your website;