facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klättercentret Telefonplan

Address: Tellusgången 24, 126 26 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-730 00 93
City: Hägersten
Zip Code: 126 26


Opening Hours

Monday: 09:00 - 22:00
Tuesday: 09:00 - 22:00
Wednesday: 09:00 - 22:00
Thursday: 09:00 - 22:00
Friday: 09:00 - 22:00
Saturday: 10:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Klättercentret Akalla, Klättercentret Gallerian, Klättercentret Uppsala, Telefonplan bibliotek, Klätterverket, Klättra Stockholm, Klätterskor, Klättercentret Solna
Similar places near
Klättercentret Klättercentret 5 meter Härligt klätterställe med klättring för alla. Kunnig och trevlig personal. Högt säker...
Karbin Klätterhall Karbin Klätterhall 2 km Karbin är Sthlms bästa klättergym för alla som bouldrar och vill träna för att klättr...
Reviews
Fräsch lokal med väldigt många väggar med bra och utmanande problem. Personalen var hjälpsamma och trevliga. Gymmet var litet men fungerande. Rekommenderar starkt!
Här finns något att utmana dig själv med, oavsett hur erfaren eller oerfaren du är. Flera med yngre barn och en liten vägg för den absolut yngsta klättraren finns. Mammor med bebisar i caféet i barnstol, alla verkar välkomna in. I caféet kan du välja att sitta ute vid bord i del av klätterhallen, eller innanför dörren, nära cafeterian och butiken. Fina omklädningsrum med duschar, fräscha toaletter och gratis om du skriver in regnummer vid ankomst, har p-skiva och parkerar enligt hänvisning.
Grymt bra klättring där. Mycket att välja på, bouldering, topprep och ledklättring. Dock nästa alltid mycket med folk. Bra leder, bra men lite åt det svåra hållet i graderna på boulderingen. Men vill man ha mycket att välja på, så är det det bästa stället.
Härligt klätterställe med klättring för alla. Kunnig och trevlig personal. Högt säkerhetstänk. Perfekt för teambuilding. Alla kan klättra.
Trevligt ställe, många väggar för topprep och ledklättring. 3 olika områden för bouldering. Tyvärr finns det inte så många autobelays här, så kom med en kompis.
Bra leder, ändras ofta för variation varje gång. Härligt gäng och atmosfären är oslagbar.
Ett fint ställe om man är intresserad av klättring.
Riktigt nice klättring! Spenderade en helg här ihop med en kompis och vi upplevde problemen som mycket bra och varierande! Kan bli lite väntetid när det är som mest folk men detta var ingenting som jag störde mig på! Helt ok käk att köpa på plats Glöm inte att ta med eget hänglås till omklädningsrummet! Kommer absolut komma tillbaka hit!
Ett stort ställe med en massa höga väggar att klättra på, bra instruktörer och utrusning. Låneskor luktar illa som överallt ta med extra strumpor men har bra passform till olika fötter inkl väldigt smala som mina. Nu har vi våra gröna kort och kommer säkert hit igen :
Stort ställe med många utmaningar, inte så lätt som man tror! Finns gym och trevlig personal!
Comment on this business

to add Klättercentret Telefonplan map to your website;